idm saglıklı olsunda sezeryan ol derım kıloku massallj bebegınde dogmssı zor olur

Fdm evım zaten 3 katlı ın cık ın cık zaten yurumeye bedelde yınede yurumek farklı olur

Gizem3410 ay vırıus burda hoc kımse dısarı cıkmıyor herkez evde heryer kapalı marketlerde raflar bom bos

Hatice_ceylan valla kuzum bende hiç yürümedim hatta yattığım yerden kalkmadım doguma 7 hafta kaldı bakalım kısmet 😂 doktora hiç yürümüyorum dedigimde evde mi hiç yürümüyorsun canım abartma demişti 😂 evde halimi görse anlar aslında.

Hatice_ceylan

Hatice_ceylan Yürüyüş senin açından iyi oluyor ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum. 36 haftalık hamileyim ve doktorum özellikle yürüyüş ve egzersiz önerdi hem pelvis kaslarını etkiliyor hemde ağrılarımı hafifletiyor. Hamileyken insan kendini çok ağır hissediyor sürekli yatmak otutmak istiyor ama emin ol ne kadar hareket edersen kendini okadar iyi hissediyorsun

Sohrett bu ay ben evde cok hareketlıyım ın cık ın cık baya hareket edıyorum utudur camasırdır helede hamılelıkte bı temızlık seysı sardı benı sureklı temızlık yapıyorum . Insallh okadar yoruluyorum bı fatdası olur

bskulku ay ınsallh saglıcakla alalım bebeklerımızj kucagmıza . Hanı benlık sorun yok bı ıkı gun agrısını cekerım ama . Bebegım dogarken zorluk ceksın ıstemıyorum bebegım ıvın onun ıcın endıselenıyorum . Yoksa sezeryanda olurum hıc problem deyıl