SedaveSusam RuzgarsMommy son pike takımını puset örtüsünü falan yıkadık bakalım🥰 evimiz bebiş koktu gene dünyanın en güzel hissi ya🙈
RuzgarsMommy SedaveSusam oooo ev hazir prensese 😍 E bebeklerin koksuunu cok seçiyorum bende pudra kokuyor hep
Gizem3410 SedaveSusam ben normal istiyorum kısmetse 37 de ilk nstme giricem 38 de çati muaynem var bakalim sonra belli olacak hangiisi olacağı :)
SedaveSusam Gizem3410 bana doktorum bu hafta nst bakarız dedi ama bilmiyorum sancım yok belki de bakmaz 🤷🏻♀️ Çatıyı hiç sormadım😂
EsmaSahin SedaveSusam Benimde 35.hafta ve son 35 gün bakalım hangimiz önce doğuracak 😁çarşamba günü randevum var belki sezaryan gününü koyarız inşallah
SedaveSusam glnihal amin canım🙏🏻 Bakalım önce kimler gelecek kimlere yeri rahat gelecek😂 benim annem hep doktorun söylediği günden 15 gün önce doğurmuş bende kendimden aynı şeyi bekliyorum😬
__tugbaa__ Ayyy bayadır gün olarak bakmamışım ben en son 47 felendim zaman ne çabuk geçiyor hafta olarak bakıp geçiyordum son 39 kalmışım suan bende panik oldum 🙈😱