SedaveSusam glnihal amin canım🙏🏻 Bakalım önce kimler gelecek kimlere yeri rahat gelecek😂 benim annem hep doktorun söylediği günden 15 gün önce doğurmuş bende kendimden aynı şeyi bekliyorum😬
Hayat SedaveSusam benim ikinci doğumum.2 ci hamilelik erken olur diyorlar ama yalan 😄kızım 38+1 de oldu yarın 38 haftayı bitiriyorum oğlum olacak ama hala tık yok😄
Hayat SedaveSusam Yandım desene 🤣🤣Biz martıda bitirib nisana geçecez sanırlm.Son adet tarihine göre 31 mart son gün.Ama en son doplerde 28 mart demiştiler.Bebişde nisana kadar kalır 😄😄
Hamideersin SedaveSusam 35+0da gittim nst de sancim çıktı az bisey oğlum 2500 kilo olmuş doktor çantanı hazırla artik bekliyoruz dedi tahmini 14 nisan ama sanmiyorum bakalım dedi 1 nisanda tekrar görüşelim gidişata bakalım dedi bekliyorum heyecanla
Eren-Gokce Bebeği kaburgasına vuran var mı? Ayaklarıyla çok ittiriyor kıracak sanki:) benim de 2.doğumum olacak inşallah kızım olacak son 23 gün.. Oğlum da hiç böyle bişey yaşamamıştım.
__tugbaa__ Eren-Gokce kaç haftadır kaburga ağrısı seçiyorum 🥺 doktorum 20 güne geçer demişti ama hiç bir fark yok