SedaveSusam Kızlar son 35 gün kalbim yerinden çıkacak sanki 😂 kızım sürekli bi tarafıma toplanıyor ve ben artık aşırı yoruluyorum asla ayakta duramıyorum şu virüs de beni korkutuyo😩
spiker_anne SedaveSusam hiic korkma Allahin izni ile güzel olur herşey 🌸 benimde 37 hafta son 18 gün 😍
Tuba_27 SedaveSusam bizde 35 hafta olduk son 35 heyecan yorgunluk hepsi bir arada ikici hamileliğim çok büyük Bi doğum korkum yok ama acayip Bi heyecan var içimde ☺️
Deletedmom137 SedaveSusam oy çok az bi zamanın kalmış kuzum ama son günler geçmez şimdi sana hayırlı haberlerinle gel inşallah minişini kucağına sağlıkla al😍
SedaveSusam spiker_anne korku heyecan stres beni benden alıyor bian önce gelsin istiyorum kime benziyor nasıl kokuyor 🐣
SedaveSusam RuzgarsMommy oyy teyzesi çok güzel onu bu kadar hissetmek artık ayağını poposunu çok rahat ayırt ediyorum🤗
Defnemm22 Benimde 35 hafta kaldi 33 gun.kizim sağ tarafimda bi şişiriyo nefes alamiyorum.birde gece sirt ustu yatinca karnim yarilacak sanki.ama cokta heyecanliyim 2.kizim yolda.nasil bisey diye😁😁
SedaveSusam Defnemm22 benim kızımda hep solumda 😂sağda ayakları var böbreğime kadar uzatıyo sağolsun😂
Tuba_27 SedaveSusam az kaldı canım hepimiz sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza miniklerimizi birazdaha hızlı geçse şu zaman daha güzel olcak 🤭☺️
Mekamu SedaveSusam bizim günümüz aynı, bakalım hangimiz önce doğuracak 😋 artık yalancı sancılar mahvediyor beni..
SedaveSusam Mekamu bazen benide ama benim çok olmuyor yani devamlı olmuyor sadece kızım çok toplanıyor
SedaveSusam RuzgarsMommy son pike takımını puset örtüsünü falan yıkadık bakalım🥰 evimiz bebiş koktu gene dünyanın en güzel hissi ya🙈