nurellaam ben 32 de gittim dönmemişti bu pazartesi kontrolüm var 36 da bakalım dönmüş mü

Busbusvehashas canım hıçkırıyor ya bebek bende o şekil anlıyorum döndüğünü kasıklarımda hıçkırıyorsa aha diyorum dönmüş ama gögsüöün altında hıçkırıyorsa yukarda kafası diyorum😁 artık alıştım birde ayaklarıyla hareket edince böyle cimcikliyo gibi oluyo gögüs altını😁

Bende 35+1 bebiş ters dönmedi ve boynunda kordon var dönsemi bile kordondan dolayı normal doğum olur mu bilemiyorum sanırım her türlü sezaryan

Sinemmdru benim hep kasiklardaydu sanki ama değilmiş 😂 hareket neredeyse ayaklar orada. Bir de elleriyle içim gıdıklaniyor😂💓

nurellaam bnce stres olmayın , 38 haftalıkta hatta tam sezeryana alacakları gün bebek dönmüştü 😍 bnce stres olmayın daha erken , hamileliğin bebeğinizin kıpırdamalarının uykunuzun tadını cıkartın

nurellaam biraz daha bekleyin son haftada bile dönen var bende34+1 im benimki 26 haftadan beri dönük inş değişmez

Sinemmdru benim ki her yerde hıçkırıyo 😂 bazen tam iki göğsümün altında hissediyorum bi ara solumda bi ara solumda bi ara tam göbek altımda 😂 8 kilo aldım çok karnım da büyük değil bu danacık nerede nasıl dolanıyor? 😂

DenizzZ-89 Tabi ki öyle canım bize kalsa sonuna kadar ama Tüp bebek tedavisi ile gebelik sağlandı fazla durup riske atmak istemiyorlar bu haftaya kadar bekleyelim dedi daha öncesinde gebelik olusmadan kist amilyati vs. sezeryan şekilde geçirdim her türlü yüksek ihtimalle sezeryan diyecek gönül ister normal olsunda dönmedi birde 🙄😔