Balbu nurellaam 38+1 başı yukarıda bebişimin. Hatta bazen yatarken sanki göğüsüme doğru itiyor kendini kemiklerim acıyor resmen. 39+4 sezaryen günümüz. Fakat ne zaman ne olacağı belli olmaz hayırlısını istemek lazım 🤗 illa dönsün demiyorum 🤸♂️
nurellaam Balbu ben çok istiyorum normal doğum yapmak da Allah neyi takdir ederse o tabi. Zaten benim eşim de tersmisti😂 genetik faktörler
Zuleyhaaslan nurellaam ben de 36 haftalığım ve dönüp dönmediği hakkında birşey demedi doktorum umarım dönmüştür normal istiyorum 😢
nurellaam Zuleyhaaslan inşallaaah canım benim kaynanamun oglanlar da ters genetik olursa diye korkuyorum 😂
Feridearslantas1 nurellaam valla bende gogsumun altinda hissediyorum depikleri onceden gobek deliginin altindaydi 😆
nurellaam Semiha89 ayyy napalim şimdi seen bana sinir oldunnnnn olamazzzz nasıl böyle bir hata yapabilirimmm..:((( 😂😂😂
Sinemmdru Busbusvehashas benimde öyle bende 5 kilo aldım karnım çok aşırı büyük değil 32 haftalık olmama rağmen ☺️ dolanıyorlar onlar keyifleri iyi valla 🥰
Sinemmdru nurellaam ama düzenli kalp atışı gibiyse hıçkırık o canım 3 4 dk sürüyor zaten anlarsın çok rahat☺️
nurellaam Sinemmdru işte öyle aslında hatta kasiklarimda hissettim hep ama değil dönmemiş. Yan duruyormus belki de o yüzden öyle hissediyorum
ipekveannesi nurellaam 36 haftalıkken döndü bende o haftalarda post açmıştım döner mi diye çok şükür dönmüştü 😅 doktorum emekler şekilde yürü secde pozisyonunda bekleyebildiğin kadar bekle demişti 2 hafta sonra dönmüştü