Kubraseyit00 aaaaayynennnn 🤪 sürekli halılar yamuluyor asagisa egilemiyorum zaten.
Evet gerçekten zor ama değer ❤️
Çatı muayenesi sinden sonra daha da acaya basladi

Kubraseyit00 39+1 den selamlar bende 17 sinde yani sali gunu ogluma sezeryanla kavusacagim ilk sezeryan deneyimim umarim korktugum gibi olmaz 🤲😇

mervella yok yok bende genel olarak ağrısız sayılırım yorulunca ağrım oluyor sadece 😀 temizliğimi yapıyorum mesela doğum öncesi dip köşe olandan dolap içleri dislari filan 😄

mervella inşallah mart ayı içinde doğsun sağlıklı olsun da gerisi mühim değil 😄 başından beri martta doğacak diye hissediyorum demiştim yalan çıkmasın 😀

Kubraseyit00
        merhaba bende 38+1 deyim . Halsizlik var sürekli ama uyku yok hiç uyuyamıyorum uykusuzluk çok zorluyor 🙁 normali bekliyorum şimdilik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Zeyzeyn korkma canım emin ol ne kadar olumlu girersen o kadar iyi geçiyor ilk günü zor olsada bebisi aldığın an herşey unutuluyor. Sağlıkla gelsin inşallah 😍

dlkgl inşallah hayırlısı olur hakkında canım 🌹
            Bende uyumayı özledim inan. Birde 4.5 yaşında oğlum var yetersiz hissediyorum kendimi inan 😭