Selam kızlarrrr 2. Gebeliğim nasipse 2. Oglusumu kucağıma alcam 🤭
19 Mart'ta 38+6 haftada sezeryan olcam nasipse.
Bizimle aynı haftalarda olan varmı nasılsınız ? Ben çok istiyorum verdikleri sezeryan gününden önce sancım gelsin öyle gideyim çünkü sancı denen şeyi hiç hissetmedim ve merak ediyorum.
Ama benim minnak oğlumun yeri sanırım rahat 😁
Buarada aşırı zorlanmaya başladım feci bir çatı ağrısı bacaklarımda yük hissi
Uyuma isteğiiii biran önce doğurma isteği 🙈 sizde durum ne nasılsınız :)
38+2 🤭
Kubraseyit00 bende 37+3 oldum henüz aman aman bir ağrım yok :) kendimi zorlayınca belim ağrıyor o kadar rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah
Kubraseyit00 39+0 olduk su an ama hiç belirtim yok desem yalan değil kuyruksokumum sızlıyo nadir o kadar gelmeye niyeti yok gibi 🤔 pazartesi doktor muayenemiz var acaba ne dicek
seheryldrm aminn canım inşallah ben çok ağrı cekiyorum o yüzden beni gören herkes aslında 38 bile görmeden dogururdun diyordu ama tık yok vallahi 🙈😁😁😁 başından beri aşırı ağrılı geçti ama çok şükür bu günlere geldik
pyymamm o kuyruk sokumu ağrısı da herşeye bedel 😁 hayirlisiyla gelsin canım
Kubraseyit00 39+2 oldum.bende çatı agrisiiii uuffff nasıl birşey öyle. Kemiklerim çatır çatır catirdiyor resmen zor oturup kalkıyorum.
Rabbim sağlıkla kavusmamizi nasip etsin 💝☺️
1004nese aminn canım inşallah gerçekten çok feci bir ağrı ben 25 26 dan beri çekiyorum gerçekten ayagimla halı falan duzeltemiyorum artık eğilmek hele off yatakta donemiyorum ya uflaya puflaya Allah yardım etsin son günler geçmiyor 😁
seheryldrm 37+4 teyim bi ben miyim sapa sağlam olan diyordum resmen endişeleniyorum sancı ağrı yok diye içim ferahladı biraz
Kubraseyit00 aaaaayynennnn 🤪 sürekli halılar yamuluyor asagisa egilemiyorum zaten.
Evet gerçekten zor ama değer ❤️
Çatı muayenesi sinden sonra daha da acaya basladi
Kubraseyit00 39+1 den selamlar bende 17 sinde yani sali gunu ogluma sezeryanla kavusacagim ilk sezeryan deneyimim umarim korktugum gibi olmaz 🤲😇
Kubraseyit00 bnde senle aynı haftadayım😊
Kubraseyit00 ben iyiyim ya şükür Allah'ım sağlıkla kurtarsın hepimizi inşallah 🤗
mervella yok yok bende genel olarak ağrısız sayılırım yorulunca ağrım oluyor sadece 😀 temizliğimi yapıyorum mesela doğum öncesi dip köşe olandan dolap içleri dislari filan 😄
seheryldrm inşallah doğururuz 😁
mervella inşallah mart ayı içinde doğsun sağlıklı olsun da gerisi mühim değil 😄 başından beri martta doğacak diye hissediyorum demiştim yalan çıkmasın 😀
Kubraseyit00 ağrıda değil sızlıyo öyle ince sızı
Kubraseyit00
merhaba bende 38+1 deyim . Halsizlik var sürekli ama uyku yok hiç uyuyamıyorum uykusuzluk çok zorluyor 🙁 normali bekliyorum şimdilik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
1004nese ayy hiç yaptırmadım çati muayenesi zor diyolar 🤭
Zeyzeyn korkma canım emin ol ne kadar olumlu girersen o kadar iyi geçiyor ilk günü zor olsada bebisi aldığın an herşey unutuluyor. Sağlıkla gelsin inşallah 😍
Kadersosa sağ salim gelsin inşallah canım 🌹😍