Biz bugün 27 haftalık olduk daha benim 2 haftadır aynı sürekli kasılıp toplanıyor ben normal diye düşünüp doktora sormamıştım ama siz şimdi yalancı doğum sancısı deyince korktum erken doğum belirtisi olabilir mi ki

Htcbsyprk 29 haftalığım ama bundan önceki haftalarımda inanımmaz sıklıkla oluyordu. Ağrısızdı ama çok rahatsız ediyordu kasılınca semsert oluyordu. Dr normal dedi olur dedi ama şunu farkettim; benim enfeksiyonum var idrar yollarımda. Antibiyotik kullandığımdan beri olmuyor artıl çok nadir çok şükür. Onla alakalı olabilir sizinde

Yalancı sancı olabilmesi kesin değil gerçek de olabilir kesinlikle doktorunuza görünün ihmale gelmez. Özellikle dinlenince geçmiyorsa gittiniz diyelim açıklık olmuş Allah korusun ne yapacaksınız çaresi yok. O yüzden kesinlikle doktorunuza görünün

Hanımlar bisi soylucem ayıptır söylemesi az once lavaboya gittim pembesi bisi geldi nedir bide Beyaza sarıya yakın sümüksü bısıde geldi kalın bir şey nolurrrr bana yardımcı olun lütfen 🙏🙏🙏🙏32+7haftalık

Esma111 çok şükür enfeksiyon gibi bi sorunum olmadı şu zamana kadar yinede baktırmakta fayda var tekrar

Eda1231 çok şükür ağrı sancı felan yok ama dediğiniz gibi insan tedirgin oluyor

Sudenaz34 sarımsı beyazımsı akıntı belki enfeksiyon olabilir ama pembe akıntı normal olmayabilir bildiğim kadarıyla bence bi hastaneye git

@Htcbsyprk iç çamaşırm pembesi renkte hafif nişan olabilir diyorlar doktorum numarasını degıstırmış bende hastaneye gidersem alırım demeistım Bı turlu fırsat bulamadım hastane gitmek için ne yapmam gerekiyor kızlar