Kızlar merhaba 31+0 günlük hamileyim bebeğim karnımda toplanıyor gibi karnım bi tarafa toplanıyor, sertleşiyor ve geriliyor sıklıkla başına gelen var mı?

Htcbsyprk bende hissettim doktoruma gittiğimde yalancı doğum sancıları dedi içinin rahatlaması için doktorunla görüş istersen

Htcbsyprk çok sık olmuyorsa normal doguma hazırlıyor vücut kendini benim gün icinds çok sık oluyordu çalıştığım için dinlen bol bol

Htcbsyprk ben de 34ncü haftamdayım haftada 1 oluyor şimdi. fena kas katı oluyor kasılıyor sırtıma yastık koyup Oturuyorum o zaman biraz rahatlıyorum nefesim daralıyor sırtım çekiliyor ertesi gün bir şey yokmuş gibi oluyor

Zelss yalancı sancılar zor valla keşke şuan 5,6ncı ayımı yaşasaydım en rahatından özledim

merhaba kizlar bende 29 haftaliğim kasiklarimda agrilar var çok fazla batma var sizde neden olabilir

kbracbc Salı günü randevum var görüşcem canım bu haftalarda normal demek ki artık

tambirminnos bugün biraz fazla oldu ağır işler vs yapmıyorum zaten sürekli dinleniyorum ama yine de tedirgin oldum

tunahan o haftalarda bende de oluyordu ama dinlenince geçiyordu kendini fazla yorma

Biz bugün 27 haftalık olduk daha benim 2 haftadır aynı sürekli kasılıp toplanıyor ben normal diye düşünüp doktora sormamıştım ama siz şimdi yalancı doğum sancısı deyince korktum erken doğum belirtisi olabilir mi ki

Htcbsyprk 29 haftalığım ama bundan önceki haftalarımda inanımmaz sıklıkla oluyordu. Ağrısızdı ama çok rahatsız ediyordu kasılınca semsert oluyordu. Dr normal dedi olur dedi ama şunu farkettim; benim enfeksiyonum var idrar yollarımda. Antibiyotik kullandığımdan beri olmuyor artıl çok nadir çok şükür. Onla alakalı olabilir sizinde

Yalancı sancı olabilmesi kesin değil gerçek de olabilir kesinlikle doktorunuza görünün ihmale gelmez. Özellikle dinlenince geçmiyorsa gittiniz diyelim açıklık olmuş Allah korusun ne yapacaksınız çaresi yok. O yüzden kesinlikle doktorunuza görünün