Htcbsyprk Kızlar merhaba 31+0 günlük hamileyim bebeğim karnımda toplanıyor gibi karnım bi tarafa toplanıyor, sertleşiyor ve geriliyor sıklıkla başına gelen var mı?
Deniz__ Htcbsyprk 37 haftalık hamileyim canım 31 haftadan beri her akşam oluyor doktoruma sordum normal olur dedi
kbracbc Htcbsyprk bende hissettim doktoruma gittiğimde yalancı doğum sancıları dedi içinin rahatlaması için doktorunla görüş istersen
fsyhslg Htcbsyprk 30+4 bende de var aynı sıkıntı canım günde bi kaç defa oluyor sıkıntı yoktur inşallah
tambirminnos Htcbsyprk çok sık olmuyorsa normal doguma hazırlıyor vücut kendini benim gün icinds çok sık oluyordu çalıştığım için dinlen bol bol
Htcbsyprk tambirminnos bugün biraz fazla oldu ağır işler vs yapmıyorum zaten sürekli dinleniyorum ama yine de tedirgin oldum
Mirage91 Htcbsyprk ben de 34ncü haftamdayım haftada 1 oluyor şimdi. fena kas katı oluyor kasılıyor sırtıma yastık koyup Oturuyorum o zaman biraz rahatlıyorum nefesim daralıyor sırtım çekiliyor ertesi gün bir şey yokmuş gibi oluyor
tunahan merhaba kizlar bende 29 haftaliğim kasiklarimda agrilar var çok fazla batma var sizde neden olabilir
Twetty2020 Biz bugün 27 haftalık olduk daha benim 2 haftadır aynı sürekli kasılıp toplanıyor ben normal diye düşünüp doktora sormamıştım ama siz şimdi yalancı doğum sancısı deyince korktum erken doğum belirtisi olabilir mi ki
Esma111 Htcbsyprk 29 haftalığım ama bundan önceki haftalarımda inanımmaz sıklıkla oluyordu. Ağrısızdı ama çok rahatsız ediyordu kasılınca semsert oluyordu. Dr normal dedi olur dedi ama şunu farkettim; benim enfeksiyonum var idrar yollarımda. Antibiyotik kullandığımdan beri olmuyor artıl çok nadir çok şükür. Onla alakalı olabilir sizinde
Htcbsyprk Esma111 çok şükür enfeksiyon gibi bi sorunum olmadı şu zamana kadar yinede baktırmakta fayda var tekrar
Eda1231 Yalancı sancı olabilmesi kesin değil gerçek de olabilir kesinlikle doktorunuza görünün ihmale gelmez. Özellikle dinlenince geçmiyorsa gittiniz diyelim açıklık olmuş Allah korusun ne yapacaksınız çaresi yok. O yüzden kesinlikle doktorunuza görünün