Silem @Sewal35 benim doktorumda kent yada medical park dedi..biz medical parkı seçtik..doktorumda mantıklı olan orası dedi..her açıdan hastane koşulları uygun..odaları,küvezi var ekstra bir durumda bebek için..bekliyoruz bakaalım ne zaman gelecek☺️
Eymensmom35 Seferdeniz1 iyi valla ayaklarım şişiyor ara ara çatı agrım oluyor bebek baş aşağı senın nasıl cnm durumlar.son zamanlar heyecanlı bir bekleyiş içerisindeym birazda korku malum virüs hastanelerle işimiz çok ılucak bebek aşıları fln derken
Esrakocak Metemelek Gökalp beye gidiyorum ben Normal sezeryan aynı fiyat içerisinde fotoğraf çekimi oda süslemesi bir de bebeğin ilk kontrolleri içerisine dahilmiş
Degisken Esrakocak egepol gökalp mi . Benim doğum doktorum. O gün malesef ki o nöbetçiydi.bende sevinmiştim . Hastası çok olan iyi bir dr diye .ama tamamen sezaryenci bir dr. Bana suyun geldi acil sez dedi. Halbuki susuz bebek 3 gün kalabilirmiş. Ki benim suyum sızıyordu tamamen gelmemişti. Suni sancıyı teklif etmedi. 6 hastam var şuan 5 i sez. 1 tanesi dünden beri uğraşıyor dedi. Ama sez isterseniz müthiş çünkü iz yok denecek kadar az.
Buko35 Degisken ilk kez duydum Canım Dilay hanıma gidiyorum bende muayene zamlandı ama doğum aynı dedi sekreter geçen cuma sordum
Eymensmom35 Degisken bende Gökalp bey için gitmiştim tanıdık vasıtasıyla fakat takibimi başka doktor yaptı alamadı.ayıp olur meslektaşlarıma dedi 37de gitmiştim 32,haftaya kdr alabiliyorms
nurcinsoylu Menekse35 bende canda yapıcam canım şebnem hanıma gidiyorum 34. Haftam senin doktorun kim kaçıncı haftadasın?
nurcinsoylu Menekse35 az kalmışş canım ne mutlu sana Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏽🤗 doğum nasıl olcak nasipse konuştunuz mu hiç şebnem hanımla?
Menekse35 nurcinsoylu başından beri normal Doğum için konuştuk canım tabi geçen hafta muayne oldum normal Doğum Uygun dedi bu hafta daha detaylı konuşuruz Doğum olmazsa😂 inşalalh çok teşekkür ederim Hepimizi bi avazda sağ Salim inşallah 🙏🏻🤗
buse0935 Safinazz siz kaç haftalıktınız :) benim etrafımda pınar hanıma gidenler var ama ben bir türlü ısınamadım kendisine kötü yorumlarda var
buse0935 Safinazz şimdi okudum 22 haftalık olmuşssunuz maşallah sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza bir de ata sağlık cumartesiye sıra veriyor mu acaba
nurcinsoylu Menekse35 inşalşah sıhhatle Allah gönlüne göre versin canım🙏🏽 Bizde hep normal doğum konuştuk kızımda 28. Haftadan beri döndü aşşağı, geçen haftaki kontrolümde normal doğuma bırakıcam seni dedi çok sevindim, inşallah çatımda uygundur. Hayırlısı🙏🏽🤍
Sinem92 Menekse35 bende can hastanesinde yapçam doğumumu, Mart ayında doğuma zam gelcek demişlerdi. Ne kadar oldu bilginiz var mı?