buse0935 Safinazz şimdi okudum 22 haftalık olmuşssunuz maşallah sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza bir de ata sağlık cumartesiye sıra veriyor mu acaba
gizemburakdefne Frdcll_2859 doğum fiyatı ve detayları nasıl acaba ? Bende ağustosta yapıcam ama doğum fiyatı için henüz konuşmadım
Menekse35 Aysessss yok değil canım şebnem Özgür Sancar sizin özel muayne mi çünkü söylediğiniz isimde doktor yok diye biliyorum Hastahenede
nurcinsoylu Menekse35 inşalşah sıhhatle Allah gönlüne göre versin canım🙏🏽 Bizde hep normal doğum konuştuk kızımda 28. Haftadan beri döndü aşşağı, geçen haftaki kontrolümde normal doğuma bırakıcam seni dedi çok sevindim, inşallah çatımda uygundur. Hayırlısı🙏🏽🤍
Menekse35 nurcinsoylu normal Doğum yanlısı bi doktor çok ilgili Güleryüzlü pek severim kendisini insanı çok güzel motive ediyor benimde kızçede öyleydi maşallah inşallah muaynen çok güzel geçer çatı da uygundur canım 🙏🏻🤗
Zeynep_35 edanur2426 evet zaten 1 gece kalfım cok fazla anlamıyorsunuz ne oldugunu 😊 orda dogum yapcaksanız 4. Kattakı odalardan tutmanızı onerırım
gizemburakdefne Frdcll_2859 bir de ekonomik paket dedikleri küçük oda süslemesi bi iki foto çekimi galiba dimi
Degisken Esrakocak 2013 de yaptım kendi doktorum şükrandı. Memnundum . Malesef pazar günü olunca gökalp girdi işte
Frdcll_2859 gizemburakdefne doğumun Nisanda Allah izin verirse bu zamana kadar bir sorunum olmadı hastane ile ilgili
Frdcll_2859 gizemburakdefne oda süsleme, kapı süsü, isimli yastık, masa süsleme, lohusa şerbeti, çikolata fotoğraf albümü ve DVD resim oluyor cnm
Sinem92 Menekse35 bende can hastanesinde yapçam doğumumu, Mart ayında doğuma zam gelcek demişlerdi. Ne kadar oldu bilginiz var mı?
Menekse35 Sinem92 benimde mart nasipse doğum 9 günüm var biz konuştuk ama daha zam gelmedi 3500 şuan doğum epiduralle zam gelirse 3800 olur demişlerdi 🤷♀️
Sinem92 Menekse35 benimki mayısta muhtemelen mayısa kadar gelir zam. Çok az kalmış sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize 😍