Oykutoskuzey Seymaaam evet cnm ama sen onların hastası olursan eğer planlı doğum yaptırırlar ve doğumuna girerler sezeryan olursa tabi
Buko35 Degisken Yldzeyll bize 2800 işitme testi ve aşılar ilk muayene dahil denildi Canım bir yanlışlık olmasın ? Ne zaman sordun
Yldzeyll Buko35 sekreter demişti acaba o mu yanlış söyledi bize ocak ayın da sormuştum canım cuma randevum var yine sorayim son kontrolüm sonrası doğum artik birde ziyaretçi yasağı getirmişler bilginiz olsun
Meve Demus planlı doğum olursa doktorun giriyo ama izinli olursam nöbetçi K. D. Doktoru girer dedi bana
Kivilcimsnm Svgmomm Doğana kadar stresli geçti ama çok şükür ikimizde iyiyiz şimdi canım sende sağlıkla kucağına alırsın inş 😊😍
Buko35 Degisken ilk kez duydum Canım Dilay hanıma gidiyorum bende muayene zamlandı ama doğum aynı dedi sekreter geçen cuma sordum
Metemelek Eymensmom35 egepol son 25 ciddi şekilde korku içindeyim doğumdan mi kırmayın virüsten mi korkayim bilemedim 😔
Eymensmom35 Seferdeniz1 iyi valla ayaklarım şişiyor ara ara çatı agrım oluyor bebek baş aşağı senın nasıl cnm durumlar.son zamanlar heyecanlı bir bekleyiş içerisindeym birazda korku malum virüs hastanelerle işimiz çok ılucak bebek aşıları fln derken
Metemelek Esrakocak hangi doktora gidiyorsunuz? Ben daha konuşmadım ama doğumun 4000 olduğunu biliyorum icinde neler var bu ücretin?
Esrakocak Metemelek Gökalp beye gidiyorum ben Normal sezeryan aynı fiyat içerisinde fotoğraf çekimi oda süslemesi bir de bebeğin ilk kontrolleri içerisine dahilmiş