Nuriay Ecmelbeyza yok ya aglamiyom artik 🤦♀️ napalım Rabbim nasip edec3k er yada geç beklemekten başka ne gelir elimizden
Telatabih beni artık olmamasından çok insanların baskıları üzüyor yoruyor :) hiç muhattap olmadığım arkadaşım, eşim dostum, akrabam, komşum mesaj bile atıp hamile misin diye sorabiliyorlar bana bu mantık çok garip geliyor ben bekarkende kimseye sormazdım ya..
Ecmelbeyza Telatabih Hele bekarlar sanane sanki 😂evlenmeden level atlamaya çalışıyorlar . Hiç cevap verme kısadan geçiştir gitsin kimsenin psikolojimizi bozmaya hakkı yok .
DuhaninAnnesi Telatabih hamilemizin diye sorsalar hayır düşünmüyoruz der keserim ama bendekiler senin kesin çocuğun olmuyor saklıyorsun bilr diyodu 5 6 aylık evliyken 😂😂
vuslatim34 Telatabih inan bende aynı.Mesela geçen bir arkadaş ama sadece ortamlarda konusmusuzdur. Yanı özellikle birbirimize selam bile vermemisizdir.Neyse nerden bulmuşsa telefonumu mesaj atmıştı.Dedi işte aklıma düştün bir sorayim filan.Ben anladım zaten konuyu neye getirecek .Çünkü aynı zamanda evlendik ve kızı 6 aylık şimdi.Yok daha hamile kalamadın mi .E niye olmuyor acaba filan .Böyle insanlardan nefret ettim.
Ecmelbeyza Slna Benim de son 2 gün sağdan soldan dürtüyo zaten negatifti test . Önümüzdeki yumurtlamalara bakacaz 😁
DuhaninAnnesi Slna bugün yumurtlamanın 12.günü kuzum ama hiiç oralı değilim test yapasım da gelmiyo hiç böyle hamile gibide hissetmiyorum tutmadı galiba 🙄 test yapsam mı 14.gün yada adet olucam zaten yeeaaa test cope gitmesin diye mi düşünsem bilemiyorum 🤓
Ozlemzeynep Telatabih ilk defa yumurtlama takibi yaptım kıız normalde 1 ayda bir olur bugün aksar ya da erken olur belli olmuyo ama bu sefer 19unda yumurtlama oldu bakalım ne zaman olunuyomuş😂
Ecmelbeyza Telatabih benim de yumdan 14 sonra ama bazen ufak tefek duygu durumuna göre değişiyor 🤦🏻♀️
Ladygirl Ecmelbeyza Merhaba! Canm sen c life kullandın nasıl etki etti bende hormon düZenli adet yumurtlama görüyorum alsam mı diyorum. Etki edermi kaliteye falan
Ecmelbeyza Ladygirl Merhaba😎ya kullandım da faydasını gören de çok şimdi olumsuz olumsuz yazıp insanların Emeklerini de hiçe saymak istemem ama ben de sıkıntı yoktu öylesine vesile olur diye aldım düzenli kullandım spor yaptım zaten yapıyorum daha da dikkat ettim su içtim bolca 2-3 litre valla artık içim almıyordu suyu. O ay test negatif geldi ve adet bi faciaydı çok ağrılı sancılı geçti gerçekten yattım yanı hastanelik olmak üzereydim. Neden öyle oldu bi fikrim Yok ama kistim falan yoktu ben yakın zamanda baktırmıştım muayenede . Hani kistimi söktü desek . Ama hormonu düzene giren adeti olmayanlar memnun onlar da işe yaramış olabilir kutu 3te biri duruyordu kullandıktan sonra 🙄attım
Ladygirl Ecmelbeyza belli bu ay işe yarar o zmn bende almiyim eşime proxed falan alsak diyorum bari arı sütü bal polen ne zormuş hamile kalmk
Ecmelbeyza minyonanne Teşekkürler 😊 @Ozlemzeynep @DuhaninAnnesi bakın kızlar akıntınız hakkında fikir
Ozlemzeynep Ecmelbeyza ama 6 güm geçince yazmış bebemmm benim dün yatmadan dür beyaz akıntı geldi yoğun
Telatabih Ecmelbeyza ben bu ay erken yumurtlamışım geçen ayda öyle olmuştu herşey şaştı ya 23 günde regl oluyorum normalde 28 di ve akıntım var şeffaf hiç olmazdı regl öncesi inşallah yine kimyasal olmuyorumdur şüphelendim