DuhaninAnnesi Ecmelbeyza ara sıra kasik ağrısı ve fazlasıyla göğüs hassasiyetim var sadece nr bel ağrısı kaldı ne bisey
DuhaninAnnesi Ozlemzeynep kabız olmuştum sürekli gaz çıkarma derdim vardı ama dün hap aldım onunla ilgili bağırsaklarım rahatladı 😂
DuhaninAnnesi Ozlemzeynep kuzum benim düzensiz korunmayı bıraktığımdan beri geçen ay 14 gün gecikince bu ay şüphelenip ovu kullandım olmam gereken gün yumurtladim yumurtlamanın 12.günündeyim eğer 14 gün sonra adet oluyorsak bi kaç güne olucam gibi perşembe mi yapsam test8 cuma mi?
kubra1997 Ecmelbeyza benim göğüs hasasiyetim adetime 15 gun felan vardi basladi ve bide sabahlari karin agrisiyla uyanirdim ama gaz sancisiymis ve hissediyordum surekli geceleri uyuyamiyordum hic 30+4 oldum halende ayniyim bu arada adetime 9 gun vardi 1vs2 liralik tes alip yaptim silik cizgi cikti ertesi gun oldu tekrar yaptim oda aynisi cizgi net degildi ama cikiyordu arasan adet gunum 3 vs 4 gun gecti hastaneye gittim ve hamile olduğumu netlesti elhamdülillah RABBIM isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inseALLAH 🤗😇😊
DuhaninAnnesi Ozlemzeynep elimde son 2 3 ovu var kuzum eğer bu ay negatifse önümüzdeki ay o 3 ovu ile tespit etmeye calısıcam yeni sipariş vermedim henüz o yüzden diyorum direkt hcg yapayım cuma sabahı hem çatlamanin üzerinden 12 gün yumurtlamanın ise 14.gu nu olucak o gün
DuhaninAnnesi Ozlemzeynep varsa çıkar 8.günü yaptım negatifti o yüzden umudum yok ama erken yapmışım zaten o günlerde çıkmıyormuş genelde
DuhaninAnnesi Ozlemzeynep dimi bis yere üzdüm kendimi 🙈 ilk ovulasyon denemem inşallah hayırlı gelmiştirde tutmuştur keşke aylar önce başlasaydım 4 ayim çöpe gitti hep kacirmisim💆🏻♀️
Tgbanne Ecmelbeyza ben 10 da uyuyorum canım 😂 ama gece kalktıgımda bir bakıyom 😍🤣🥰 aglama 3 gün kaldı bayrama (28 mart bat )
Tgbanne @Ecmelbeyza ALLAHIM TEEZ ZAMANDA HAMİLE OLDUGUNU DUYMAYI NASİP EDER İNŞALLAH , cok canı gönülden dua ediyorum coooooookkkkkk , bak mirac kandilinde de dua ettik , hayırlısıyla olcak inşallah kuzum