Ladygirl Ecmelbeyza belli bu ay işe yarar o zmn bende almiyim eşime proxed falan alsak diyorum bari arı sütü bal polen ne zormuş hamile kalmk
Ecmelbeyza Ladygirl herkeste farklı etki gösteriyor gibi benim bişeyim yoktu inşallah Nur topu gibi bir kiste sahip olmamışımdır bide o sıkıntı çıkmasın 🙄
Telatabih Ecmelbeyza ben bu ay erken yumurtlamışım geçen ayda öyle olmuştu herşey şaştı ya 23 günde regl oluyorum normalde 28 di ve akıntım var şeffaf hiç olmazdı regl öncesi inşallah yine kimyasal olmuyorumdur şüphelendim
Ozlemzeynep Ecmelbeyza ama 6 güm geçince yazmış bebemmm benim dün yatmadan dür beyaz akıntı geldi yoğun
Slna Ozlemzeynep valla dün balkonda ki koca dolabı arka odaya taşıdım o kadar umutsuzum sen düşün gülüm. Çantama ped koydum her an olabilirim diye çünkü erken de olabiliyorum geçen ay 4 gün erken olmuştum çünkü… 5inde olmam gerekirken 1inde oldum 😞
Ozlemzeynep Slna erken olmak güzel ama ki yasalaşma inçe hep geç olan ben erken olmuştum bekle bakalım
DuhaninAnnesi Telatabih hamilemizin diye sorsalar hayır düşünmüyoruz der keserim ama bendekiler senin kesin çocuğun olmuyor saklıyorsun bilr diyodu 5 6 aylık evliyken 😂😂
DuhaninAnnesi Slna bugün yumurtlamanın 12.günü kuzum ama hiiç oralı değilim test yapasım da gelmiyo hiç böyle hamile gibide hissetmiyorum tutmadı galiba 🙄 test yapsam mı 14.gün yada adet olucam zaten yeeaaa test cope gitmesin diye mi düşünsem bilemiyorum 🤓
Slna DuhaninAnnesi bisey diyim mı bence sen bu ay kalmış olabilirsin çünkü bu ay yumurtlamayı takip ettin. Geçtiğimiz aylarda rastgele degerlendiriyordun. Ihtimalin çok düşüktü 🐣 ama şimdi olma ihtimali coooook yüksek allahım inşallah vardır subhaneke amin❣😘🐣
Anestezist DuhaninAnnesi merhaba bana yardımcı olurmusunuz? 1-Yumurta çatlamanın kaçıncı günü hamile olduğunuzu öğrendiniz? 2-idrarda en erken nezmn öğrendiniz? 3-kandaki ilk değeriniz kaçtı? 4-akıntınız kasık bel göğüs ağrınız varmıydı? Benim bugün çatlamanın 10. Günü ve idrarda negatif çıktı adetimede 2 gün var geç döllenme den dolayımı idrarda çıkmadı..bel kasık ağrım dışında hiçbir belirtim yok 😔
Ladygirl Ecmelbeyza ben vazgeçtim almıcam artık son raddede alırım ya hormon düzenliya korkuyorum bozar diye
Ecmelbeyza Ozlemzeynep Gecikme olursa denerim bidaha ama sanmıyorum çok ciddi hayatımın süprizi olur 😅ama belirtiler Yok oldu geri sayım başladı