Ecmelbeyza ben bu ay yüksek ihtimalle hamile kalacağını hissediyor ve inanıyorum kuzum zaten hiç bişey yapmamaya çalış derim kendi kendine sürekli söyle olursa rabbimden olmazsa hayırlısı bir vakti var zaten
bak sana bişey anlatayım ne kdr inanırsın bilmiyorum geçen ay yakın arkadaşım doğum yaptı 20 gün yanındaydık diğer iki arkadaşla ve o diğerinden biri sürekli elini bnm karnıma koyup (rahmim için) kıskan kızım kıskan bu ay senden de bekliyoruz falan dedi hep hatta hastaneden çıkarken bebeği ben taşırken de tekrarladı duydun mu kzıımmmm diye bağırıyordu resmen ilk başlarda ne alaka falan dedim hatta bozuldum bile denilebilir ama sonra alıştım 😂 ben de başladım duydun mu kızımmm demeye gırgıra döndü iş derken hep içimden derim rabbim sana bırakıyorum ne zaman hayırlıysa o zaman nasip et sen daha iyi bilirsin yanlış zamanda istiyorsam da affet vs gibi ve bebiş 10 günlükken bnm göğüslerden süt gelmeye başladı ve hiç problem çıkmadı biliyorsun sonucu da biliyorsun niye anlattım dersen de ben ve minnaktan ötürü çok mutlu olduğunu net bi şekilde hissediyorum ben de böyle mutlu oldum o kdr içten mutlu oldum ki bebeği ben emzirttim falan bedenimiz psikolojimize göre hareket ediyor ya zaten bundan dolayı bu ay tuttu diye düşünüyorum tabi ki herşey allahtan ama etkisi oldu bence
ve demem o ki sen de bu ay bize yetişeceksin bence
şimdi ben de sana diyorum duydun muuuu kızımmmmm ❤️