Telatabih Ozlemzeynep ufff yaaa :( olsun kuzum yine yumurtlucan yine şansın olacak içini ferah tut bide ben kimyasal sonrası soğan kürü içinde kalanları temziliyor diye duydum bu ay onuda dene derim ben başladım bugün
Telatabih sinber yani niye alınganlık oldu ki böyle ne güzel kardeş kardeş konuşuluyor daha beni takip edecektiniz gızlar yaaa gitmeyin lütfennnn
sinber Telatabih ben buradayım kuzum elimden geldiğince yardımcı olurum yorumlar ortada zaten bişey demeye gerek yok
Ecmelbeyza Telatabih Her zaman birbirimize destek olcaz inşallah at sen yumurtlamanı takip ederiz inşallah 😊arada olur böyle 😅
Telatabih Ozlemzeynep anladım kuzum evet bazı insan kaldıramıyor kokusunu tiksindiriyor maalesef, olsun bak sen hiç üzülme tamam mı zaten bir kere kimyasal olmuş yine olacak anlamına geliyor bu 😘
Telatabih Ecmelbeyza kuzum bizim aynı zamana denk gelecek yumurtlama bence 😍 benim dün bitti hep 6.gün yumurtluyorum testlere Cuma başlayayım diyorum
Nuriay DuhaninAnnesi canim adetime 3 gun kala yaptım test çikmadı 3 gun ka olsaydı çıkardı buyuk ihtimal dimi ? Yum 11 ci gunu olmus olsa çok silik çıkardı