vallahi ağzım açık okudum 🤭Hikayen çok duygulandırdı beni. Yaşayan bilir burdan aman üzülme demesi kolay tabide . Düşüklerde sıkıntı olduğu için rahim atıyo sağlıklı olur da tutunur inşallah bu sefer. Hakkını helal et uzun uzun zahmet ettirdik. Tamam ben de deniycem bakalım. Adet biter bitmez mi yapayım bide herhangi bir şey sürülecek mi
YanıtlaBeğen
Nuriay ve MinnakAnnesi57 bunu yanıtladı.
Nuriay bunu beğendi.
Nuriay9 gün önce
Düzenlendi
Ecmelbeyza şimdi sana anlatiyim bak ayni bu resimde ki gibi uzan ayaklarini ayni boyle tut bu( 1 ci resim )böyle uzanacaksın sonra bu (2 ci resim
) deki gibi elini koymus ya bak gobekten asaği koydugu sol eli en altdaki eli olan yeri aşagidan yukariya dogru masaj yapicaksın ama aşagidan yukariya dogru sıyırarak elinle bir yağ krem birşeyle işte nemlendirici bir kremde olur fark etmiyor sonra canim sana bir kişi lazim yardim edecek bana eşim yardim etmişti canim masaj yaptiktan sonra yuzu uste yat ve bu 3 cu resimde isare etdiyim yere
(3 cu resim ) burda isare etdiyim yere bu u 4 cu resimde ki gibi bi 300 400 gram tutumu ola bir kavanoz koyucan ama bu 4 cü resimdeki usul la (4 ci
) bu resimde ki gibi ama 1 tane 300 400 gram tutumu olan bir kavanoz cam 3 cu resimde kizin beline isare etdiyim yere koyduracaksın 1 2 dakika kalacak sonra çıkar tekrar sırt ustu yat ve aynı işlemi tam gobeginin üstune koy gobek deligi ordata kalsın yani buraya (5 cı resimde isare etdiyim gobegin ortasina koyucaksın kavanozu oda 1 dakika kalicak korkmana gerek yok hiç bir zarar vermiyor ben simdiye kadar kimseyede zarar vermemiş 1 dakika sonra çikar sonra yagla masaj yap 2 ci resimde ki gibi yukari dogri bir şalla siki siki bagla ama siki bagla boş baglamanin bir anlami yok sıkı olsun 3 gun bu islemi yapacaksın sonrasinda sadece masaj yaparak her gun bagla 10 gun kadar boyle canim yapmazsan eger butun eziyetim çop olucak bak ugrasiyorum bi saatdir lutfen yap vAllah bilah bir zarari yok soguk olunca annemiz kucukken bile belimize bu usulla kupa koyardi soguk alginligimiz ciksın diye .. korkma ve yap mutttlaka yap lutfen doktorlara onca para dokuyoruz sana en az 5 6 kiz boyle hamile kaldi tanidigim tanimadigim o kadar kiz varki o kadinin yanina gelip kadin kendiside hamile kalmiyormus yillarca ve bunu bir doktor yapmis ona oda o doktordan rica etmis bana oyretin diye hamile kalmiş doktorda ona oyretmis simdi oda evlenen kizlara yapiyor yillardir ve hemen hemen hepsi hamile kaliyor lutttfen dene inan bir zarari yok rahim filminde icimize bir çomak sokuyorlar tuplere kadar o zarar vermiyorsa bu hiç zarar vermiyor deneyin lutfen bu arada benim koydugum kavanozun resmini istersen gondere bilirim fikir sahibi ol kavanozu gormek istersen soyle resmini atayim sana Bu kadar benden gerisi sana kalmis yapmasanda ben anlatim dedim Faydasini gorecegine kalben inaniyorum