Ecmelbeyza @Tgbanne @DuhaninAnnesi @Slna @Anne18 @İpeak @Nuriay @sinber Yarın için listeme aldım bide kendim 8 ettik 8 Yasin okuycam inşallah önce birer birer okurum nickinizi söylerim önemli olan niyet . 🦋Biz birbirimize dua edelim ki melekler de bize dua etsin paylaştıkça çoğalır belki pozitif enerjimiz .
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza bende hergun meryem süresi okuyup bize dua ediyorum 🙈 inşallah kabul olur kuzum benimm
Slna Ecmelbeyza oy canım benim allah senden razı olsun kabul olsun inşallah cansın. Benim Adim Şilan ❤
Nuriay Ecmelbeyza yaa listende oldugum icin çok şansliyim bende oruç tutuyorum hep dua ederim sizin için 😍😍😍 bende scren edip saklicam
Busracetin Duuyguum Amin inşallah Duygucum bu sefer olur inşallah 🎈 Bugun gittim keseyi gormeye şükur ki gordum , devami da saglikla gelir inşallah
sinber Ecmelbeyza allah razı olsun kuzum hayırlısıyla rabbim kabul etsin inşallah yarın ben de okurum hepimiz için inşallah
Ecmelbeyza @Nuriay ya kasık çekmek yazmışsın ya o niye yapılıyor yanı biz nerden anlıycaz sıkıntımızın olduğunu 🤭
niko_96 Deryamavi aminn 😌 Allah isteyen herkesin kucağını doldursun, bekleyenleri de bir an önce sağlıkla kavuştursun inşallah 😍😍
Ecmelbeyza Kızlaaar güzeller 💐💐💐Kandiliniz mübarek olsun dualarınız hayırlara dönüp nasip olsun tez zamanda inşallah zeki,sağlıklı, güzel yüzlü güzel ahlaklı evlatlarımız olsun bir an evvel . @Nuriay @Tgbanne @DuhaninAnnesi @ipeak @sinber @Slna @Anne18 🎁Herkese 1 Yasin ve Fatiha okudum eğer Allah kabul ederse sizlere kandil hediyem olsun🎁 Dualarınızda beni de unutmayın lütfen 🙏🏻
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza Allah razı olsun kalbi güzel arkadaşım ♥️Rabbim mübarek gunlerin hürmetine hepimize tez vakitte hayırlı haberi almayı, gebelik testinde çift çizgiyi görmeyi nasip etsin. 🤲