Eminapasali buna kesinşiklr katılıyorum. Gebe kalana kadar bi 9 ayım geçti iatedik nasip olmadı. Her ay böyle internetlerde fotumşarda gebelik belirtileri okuyup kendimi takip ederdim. Normalden bi tık fazla akıntım olsa, adet gecikse, buna bağlı olarak göğsüm şişse heyecanlanır umutlanırdım. Gebe kaldığım ay hiçbir umudum yoktu. Ne vücudumda anormal biley hissettim ne de bir beklentiye girdim. Adetim geçeli bir gün olmuştu daha 2inci günün içindeyken market alışverişi için dışarı çıktım ve sırf daha da gecikmexen bir test yapıo negatifi göreyimde nem kapmıyım herşeyden zaten olmuyo beklentiye de girmemiş olırum dedim bir test aldım eczaneden. Eve geldiğimde öğlen ezanı okunuyordu ve sıkışıktım elimdekileri bırakıp herşey senden Allahım diyerek lavaboya gittim testi yaptım ama baktım ki t çizgisinde bi kızatma yok damla daha c çizgisine bile ulaşmamıştı ki testi bir peçetenin üzerine koyup arkamı döndüm ellerimi yıkadım. Asla üzülmemiştim o ay hastaneye gitmeye karar vermiştik zaten en azından bi sıkıntım mı car onu görecektim. Ellerimi yıkadım yüzğme bi su çarptım banyodan çıktım kapıyı kapatmaya yeltenmiştim ki makinenin üzerindeki teste çarptı gözüm kıpkırmızı iki çizgi 🙈 yok ben yanlış görüyorum dedim. Ablamı aradım görüntülü o günde ablamın doğum günü 17 Eylül 😌 arıyorum açmıyor meşgule atıyor. İş arkadaşları kutlama yapıyorlarmış. Neyse açtı abla drdim görüntülü aramam lazım sesim titriyor kız korktu tabi hemen ara ne oşdu dedi. Aradım ve açmasını beklerken arka kameraya testi tuttum sadece görür görmez ağlamaya başladı hamile miyim diye soruyorum hala inanamamıltım hemen gidip kan verdim görümcemle test sonucu çıkana kadar ağlafık beraber onunla da kardeş gibiyiz. Nitekim şimdi 30+1im ve hafta sonu Çağdaşımın kıyafetlerini yıkayacağız :) Allah kavuşmayı ve giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize 😌 birax uzun oldu ama bebek isteyen arkadaşlarım psikoloji çok önemli jendinizi asla strese sokmayın. Olmayacak zamanda süpriiiz diye çıkıl geliyor minikker 😋😋😋