Anne18 Tgbanne bilmiyorum kuzum valla bugun yaptığım test daha koyu cıktı sanırım gene yumurtlama var bak atayım buraya
Anne18 Tgbanne ve gebelik testi yaptım negatıf eger ki ben bugun yumurtluyorsam muhtemelen 14 15 gün sonra cıkar
Ecmelbeyza Rica ederim kızlar 💐Allah kabul etsin bu mübarek gece hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen her arkadaşa 🦋🙏🏻
Ecmelbeyza Anne18 en azından değerlendir de 🙇🏻♀️Birden fazla yumurtlamaysa hiç olmadı şansın artar ama hep mi koyu olur yaa böyle olup gebe çıkan çok oldu burda
Ecmelbeyza Anne18 net negatif mi inanmak istemiyorum yaaa 🙇🏻♀️Silik de mi değil e bu yumırtlama oooo çok olmadı mı anlamadım bu işi
Bus_ak18 Tgbanne bi ara silikleşti sanki sonra tekrar koyulaşmıştı canım ben dikkat etmedim hiç @Ecmelbeyza söylemişti sende var diye ☺
Tgbanne Ecmelbeyza bazıları ilk lh da belli oluyor demişti gebelik için , ovulasyon testinde diğerlerine göre daha erken cıkıyomus , bnce böyle post acabilir
Ecmelbeyza Anne18 🙇🏻♀️Üüüf yaaa görünmüyor beyaz T kısmı . Nasıl iş anlamadım @Slna nın da kafası karıştı bi silik bi görünmüyor dedi ne kritik bi hafta her şey belli olacak 🙄ben zaten tamamen adeti bekleme modundayım göğüste hassasiyet bile kalmadı böyle belirtinin b’si yok 😪olmadı yine tutturamadık bazen diyorum ki şu virüs belası için mi olmadı acaba hayırlı zamanda olsun diye çok dua etmiştim . Gecikiyosa güzelleşiyordur inşallah kızlar
Tgbanne Anne18 yasin okudum canım inşallah hamileyizdir sabredelim , bnce ovu testini paylas , yeni post ac , anlayanlar yazar