Tgbanne Meryeemmm predictör mü ne var6 gün kalayı mı ne gösteriyomus , herkes asırı memnun varsa cıkar heralde , erken gebelik testi
Meryeemmm Tgbanne test falan yapmıycam artık moralim çok bozuluyor varsa da Bi yere gitmez zaten 😂 er yada geç çıkar
Tgbanne Meryeemmm iyi ki geldin hoş geldin canım , ovulasyonun gelsin beraber takip ederiz sıkıntı yapma , bende iki gündür yumurtluyom , bugün catlar inşallah , kızlar yardım ediyo sağolsun
Meryeemmm Tgbanne o beni çok ümitlendirdi bu kadarda psikolojik olamaz dedim kasık göğüs ağrısı beyaz akıntı sabahları mide bulantısı ara ara sırt ağrısı hepsi boş çıktı
Tgbanne Meryeemmm bir ara yumurtlayamıyom diye triplere girmiştim , kızlar asırı moral verdi bna , bak sabrettik yumurtladım
Ecmelbeyza Tgbanne onu attıktan hemen sonra beklemeden silmen gerekti atan kişi silebiliyor. Zaten instagramda varsa üstte herkesin ulaşabildiği bir numaraysa sıkıntı olmaz
Meryeemmm SevdaTrkl inşallah biran önce gelir de bende önüme bakarım. Sende sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah ☺️
Busracetin Prensesannesi96 Allah kabul etsin niyetine , hayirlisiyla mujdeli haberler versin canim . Ben adetim bitince okumaya baslamiştim , diğer adetime 3 gun kala öğrenmistim hamileliğimi , sonrasinda da 2 günde bir ara ara okumaya devam ettim şifa niyetine
Prensesannesi96 Busracetin ya ne gyzell 😊😊 bende bıgun 32. Yi okuyacam insallah ve 8 gun kaldı adetime 😊😊 Rabbm banada nasip eder insallahhh ❤️❤️
Destkar DuhaninAnnesi inşallah sağlıkla tutunur bebeklerimiz☺️Yumurtlamalarımız hemen hemen aynı gün ve benim de son adetime göre beta değerim az çıktıt.Bana 1 hafta sonra gel kan vermeye dedi.Senin 2. Kaç çıkacak merak ediyorum bakalım inşallah güzel çıkar
Nuriay Ozlemzeynep tabiki canim elbetde ben onu hiç duymamıştım elbetde Rabbimin verecegi varsa her turlu verir Allahin izniyle
Nuriay Telatabih ecmelbeyza ekran goruntusu almisdi canim orda ayrintili hepsini açikladım ona soylersin resmi atar sizede @Nasippp te yapicak ecmelde yapicak zaten 🤗 Allah vesile etsinde yardim etsin size bana hepimize hayirli evlatlar versin @Ecmelbeyza canim kizlarada atarmisin lutfen bulamam birde geçen tuğce istemişti zorla buldum