Ecmelbeyza Meryeemmm adet düzensizliğinde özellikle bu ovulasyon çok işe yarıyor . Çünkü ne zaman yumurtlama olduğunu görmen gerek. Hiç umutsuz olma ya pkolu çooook arkadaş var hamile kalan. Yeni bir sayfa aç kendine bence bu ay bi bak ne zaman yumurtluyorsun ona göre o günleri değerlendirirsin .
Meryeemmm Ecmelbeyza benim ikinci hamileliğim olacak olursa bir oğlum var 5 yaşında o hiç yormadı ilk aydan olmuştu şimdi 2 yıldır uğraşıyoruz ama tık yok
Ecmelbeyza Meryeemmm Rica ederim 😊yani gebe kalma yolunda önceki ayları silip bu ay yeniden umutlan demek istedim 🙈
SevdaTrkl Ecmelbeyza Benim tek belirtim göğüslerde sızlamaydı 1 hafta önce acayip sızı vardı ucunda değil genelinde dedim bu adet öncesi ağrı olamaz kesinlikle adete 4 gün kala test yaptım bu şey testleri var adete 6 gün kala yazıyor üstünde 6 gün kalaya kadar doğru sonuç veriyomuş ondan yaptım ve çift çizgi çıktı 💙 Sonuç 34 haftalık hamileyim ☺️
Meryeemmm SevdaTrkl benim 1 hafta 10 gündür göğüslerim çok ağrıyor yürürken bile sızlıyor ama sonuç negatif
Meryeemmm Ecmelbeyza ben bu forumu da yeni keşfettim minnağın test yaptığı gün tesadüfen girdim ve okudum iyiki girmişim ☺️
Tgbanne Meryeemmm predictör mü ne var6 gün kalayı mı ne gösteriyomus , herkes asırı memnun varsa cıkar heralde , erken gebelik testi
Ecmelbeyza Tgbanne onu attıktan hemen sonra beklemeden silmen gerekti atan kişi silebiliyor. Zaten instagramda varsa üstte herkesin ulaşabildiği bir numaraysa sıkıntı olmaz
Meryeemmm Tgbanne o beni çok ümitlendirdi bu kadarda psikolojik olamaz dedim kasık göğüs ağrısı beyaz akıntı sabahları mide bulantısı ara ara sırt ağrısı hepsi boş çıktı
Tgbanne Meryeemmm iyi ki geldin hoş geldin canım , ovulasyonun gelsin beraber takip ederiz sıkıntı yapma , bende iki gündür yumurtluyom , bugün catlar inşallah , kızlar yardım ediyo sağolsun
Tgbanne Meryeemmm bir ara yumurtlayamıyom diye triplere girmiştim , kızlar asırı moral verdi bna , bak sabrettik yumurtladım