Betul3425 feyza123 meyve çok yedim. Onun dışında ekstra bişey yapmadım. Zararlı şeylerden uzak durdum okadar. Hatta ben 8. ayımda bir ay oruç tuttum. Çevremde tutma bebek kilo almaz diyen çok oldu ama demek oruç tutmasam 5 kilo olucaktı 😂😂
Kivanclimerve feyza123 Sezeryansa beklemiyorlar malesef..aslinda belirli bisey yemedim sadece zararli olan hazir gdolu seyleri hic tuketmedim saglikli beslendim 😋 son ayimda kansizlik yasadigim icin sekerpancari pekmezi tukettim her aksam etkisi varmi bilmiyorum ama 😙
Mucizemleben feyza123 hayir acil sezeryandi benimkisi makat gelisti ve normal dogum planlanmisti doktorlarimla birlikte bebek inmek istemiyince bide suyuna kakasini yapinca mecbur enfeksion kapmasin denildi ama yinede kapmisti
Svcnn SelinKutluErdoan 33 haftadayken risk gecirdgm icin ciger gelistrci igneler ozaman yapilmsti bebegm dogunca kuveze girmedi cok sukur 2 saat kuveze gozetime gtti sonra getrdiler
Svcnn SelinKutluErdoan insaallh saglikla kucagnza alrsnz modlanzi yuksek tutun stres yapmamaya calsn🤗
SemaCoskun İlk doğumum 2016 da normal doğum ile oğlumu dünyaya getirdim 53 cm ve 3930 kg doğmuştu. Şuan 34h+5g hamileyim kız bebek bekliyoruz inşallah buda normal doğum olacak 😊
feyza123 HalimeElifYilmazKurt maşallah bende ilk oglumda 7 kilo aldım 5 gün sonra 9 gitmişti sonra 14 kilo gitti 7 aldım 14 gitti 🤣😂 bunda da aldığımdan 2 katı vermek istiyorum inşallah öyle olur 😁