meleklerimm2 Asu maşallah tombişe ıyi doğmuş ben ilk kızımı 38 haftada doğurdum 2800 doğdu sonra 2500 e indi şimdi ikinciye hamileyim 32. haftasında 2115 'di şuan kaç ve kaç kilo doğum yaparım bi fikrim yok açıkçası 🤗☺
Prensesss tazeanneyasemin 1 tane açılabilir canım ama 3 olunca sıkıntı bide son haftalarda artık acılma ihtimali kalmıyo 31 de yeri geniş cok hareket ettiği için acılma ihtimali var
Prensesss Selinkrkc son 2 gün günde 1 2 kere cok hafif ediyordu normaline göre baya fark vardı zaten suyuda azdı ondan hemen gitmştm canm
YamacDemirinAnnesi feyza123 39+5’de zorunlu sezaryenle doğum yaptım, ilk bebeğim 3,380 gram 50 cm doğmuştu 2 aylık olduk bile 😍💙
SelinKutluErdoan Svcnn bendede preeklampsiden dolayı erken alınma durumu var. 35+5 de küveze girdimi bebeğiniz acaba? Çok tedirginim😞😞 ciğer geliştirici olmuşmuydunuz?
Svcnn SelinKutluErdoan 33 haftadayken risk gecirdgm icin ciger gelistrci igneler ozaman yapilmsti bebegm dogunca kuveze girmedi cok sukur 2 saat kuveze gozetime gtti sonra getrdiler
feyza123 Didemalkanendik masallah canm insallah benmki de bekler 41 e kadar ben 40+1de dogmaaini iatoyorum iatesigik tarih o zamn ama sezeryan olduğu için beklemiyorlarmış diye duydum daha doktoruma sormadım ama o 38.haftadan sonra almayı düşünüyor
Ikinciyibekliyorum feyza123 bende ilk kizimi 2014 yılında 50 cm boyunda 3.600 agirliginda yuksek tansiyondan 38. Haftada sezeryan ile kucagima aldim allahima şükürler olsun . Simdi ikinciyi bekliyoruz 16+0 hafta olduk doktorumuz kiz dedi bakalim hayirlisiyla bekliyoruz 🙂
Kivanclimerve 2012 yilinda 40+1de 4.560 gr 52 cm olarak dunyaya geldi oglum👼 sezeryan oldum simdi 22 haftalik ikinci ogluma hamileyim 🙏
feyza123 Kivanclimerve ne güzel ya bende 40+1i beklesin istiyorum benmki de sezeryan ama o haftaya kadar beklemezler diyorlar bide kilosu ne güzel maşallah ne yediniz beslendiniz
Kivanclimerve feyza123 Sezeryansa beklemiyorlar malesef..aslinda belirli bisey yemedim sadece zararli olan hazir gdolu seyleri hic tuketmedim saglikli beslendim 😋 son ayimda kansizlik yasadigim icin sekerpancari pekmezi tukettim her aksam etkisi varmi bilmiyorum ama 😙