Betul3425 feyza123 olabilir canm. Yani ben o yeme işine fazla takılmıyorum. Sen elinden gelen kadar dikkat et zaten genler ne kadar kilo boya müsade ediyosa okadar doğar. Sağlıklı sıhhatli olsunlar önemli olan o ♥
DenizadanTalay SemaCoskun ya kız mıydı erkek mıydı ve normal olabıldı mı benımde gelmıyor oglum hiç agrı sıızm da yok
Esraabrklu feyza123 ilk bebeğim 40 haftalik dogdu şuan 37 gunluk oldu...3.850 kilo 50 cm dogdu .normal doğum.. çok şükür.
DenizelikDikilita feyza123 ilk oglum normal dogum 39+1 dogdu 3.300 gr ve 49 cm. simdi ikinci hamileligim 30 haftadayiz kizim ne zaman dogar bilmiyorum
Esraabrklu feyza123 ben kendim 93 kiloyla doğuma gittim şuan 75 kiloya geldim ve bebiş 39 günlük oldu
SemaCoskun DenizadanTalay erkek 40+4 de doğmuştu normal doğum ile. Bol bol yürüyüş yapın merdiven inin çıkın çok faydası olur ve sıcak duşta oturun hurma yiyin ve bekleyin bebeğiniz doğmak istediğinde zaten gelecektir ☺
DenizadanTalay SemaCoskun evet haklısınız pes edıyorım sadece ınsallah bır an once hayırlı sekılde gelır
SemaCoskun DenizadanTalay inşallah sağlıkla kavuşun yavrunuza. Bende bekliyorum 35.haftamdayim ara sıra sancı oluyor sanırım bu gebeligimde 40i beklemicem