HalimeElifYilmazKurt feyza123 38. Haftada zorunlu sezeryan oldum 4470 gram 53 cm erkek şimdi3.5 yaşında 13 haftalık hamileyim
feyza123 HalimeElifYilmazKurt kilosu için özel olarak beslediniz mi ne yediniz çoğunluk benmki zayıf da biraz
tazeanneyasemin Prensesss bende suan 36 haftakik hamileyim tek tur dolanma var 31 haftalikkem tehsis edildi ama sikinti yaratmiyor suan ama dogumda yaratirsa sezeryan dedi doktorumda o sebeple sordum hem kordon hem normal DOgum riskli dediginiz gibi
Prensesss tazeanneyasemin 1 tane açılabilir canım ama 3 olunca sıkıntı bide son haftalarda artık acılma ihtimali kalmıyo 31 de yeri geniş cok hareket ettiği için acılma ihtimali var
Asu feyza123 ben son aylarıma doğru Kaşar peynir ve Muz yemiştim , o etkiledi diye düşünüyorum 3970 kg doğdu
MiracAlpinveUmutunAnnesi feyza123 malesef cok korkuyodum tutmaya zaten ayak bilegi yok dencek kadardi incecik hele parmaklari ama simdi Rabbimr çok şükür ki topladi
feyza123 MiracAlpinveUmutunAnnesi benm oğlum da 3 doğdu 2500a düştü 4 gün de suyum gelmedi zayıfladı 2200 felan di benmki daha küçüldü seninkinden😐
Prensesss Selinkrkc son 2 gün günde 1 2 kere cok hafif ediyordu normaline göre baya fark vardı zaten suyuda azdı ondan hemen gitmştm canm
Ikinciyibekliyorum feyza123 bende ilk kizimi 2014 yılında 50 cm boyunda 3.600 agirliginda yuksek tansiyondan 38. Haftada sezeryan ile kucagima aldim allahima şükürler olsun . Simdi ikinciyi bekliyoruz 16+0 hafta olduk doktorumuz kiz dedi bakalim hayirlisiyla bekliyoruz 🙂
Asu Nisan 2014 yılında , 41+3 te 56 cm boyu 3970 kg ağırlığında oğumu aldım kucağıma, Normal doğum yaptım.. Şimdi 16+3 hamileyim ama cinsiyeti henüz öğrenemedik bu hafta kısmetse ☺ Bir sorun olmazsa Allahın izniyle yine normal düşünüyorum 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
meleklerimm2 Asu maşallah tombişe ıyi doğmuş ben ilk kızımı 38 haftada doğurdum 2800 doğdu sonra 2500 e indi şimdi ikinciye hamileyim 32. haftasında 2115 'di şuan kaç ve kaç kilo doğum yaparım bi fikrim yok açıkçası 🤗☺