Merhaba kızlar; 28+1im şimdiye kadar 7 kilo aldım. Çok mu? Daha ne kadar alacağım? Sizler kaç kilo aldınız? Ve de aranızda doğum yapmış biri var mı? Sadece göbeğim var şu an doğum sonrası kilo vermem zor olur mu? Tabii ki bebeğimin sağlığı her şeyden önemli ama aklıma bir takıldı, sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler💐😊
Kaç kilo aldınız?
hulyafatmadmr 37. Haftadayız 12 kilo aldım 😭😭😭😭😭
Bende 29+1 im 9 kilo almışım bana göre çok ☺ 58 le hamile kalmıştım bu kadar almasam daha iyiydi kalan zamanda ne kadar alırım bilmiyorum çünkü☺
Zehra321 27 hafta 7 kilo
hulyafatmadmr 29+1 im 11 kilo aldım
hulyafatmadmr 33 hafta 11 kilo almışım
hulyafatmadmr ben niye almıyorum acabası😬
hulyafatmadmr 35 haftamdayim 13 kilo aldım
Deletedmom137 Kustugun icin olabilir mi ? 😁
Zehra321 ya siz iyi almışsınız bence ben 10 11 kiloda bu işi bitirmeliyim diyorum kendi kendime ama aşırı yiyorum hele de tatlıyı. 30dan sonra kilo alımı hızlanıyor mu nasıl oluyor 🤗
18 haftada 2 kilo aldim sayılır iştahım yeni açıldı
seherakds sizin kilonuz azmış ama ben 69la hamile kaldım çok almasam iyi olacak😂
RuzgarsMommy ben de 20 den sonra almaya başladım. Kustuğum için alamıyordum😊
CananAkdag kilo almak sorun değil de sonrasında vermek kolay oluyor mu ki onu merak ediyorum. Hastaneden çıkana kadar 5-6 kilo verdim diyenler var. Merak içerisindeyim 😊
hulyafatmadmr kusmuyorum ama istahim da yoktu zorla yiyordum simdi ise saatte bir acıkiyorum 😁
Mrs_merve 30dan sonra çok alınıyormuş 3 haftada aldınız mı acaba?
RuzgarsMommy ayy sormayın. Ben de tabiri caizse dana gibi yiyorum. Günde iki tane gofret yiyorum. Bi yandan korkuyorum ama bi yandan da dayanamıyorum. Ya resmen yediğim çikolata yetmiyor tadı damağımda kalıyor. 😂
Freshmom 30dan sonra kaç kilo aldınız acaba? Cidden hızlanıyor mu kilo almak?
hulyafatmadmr 31hafta 14 kılo ( bu arada kılonun tamamını son 3 ayda aldm )
hulyafatmadmr ahhahaha benim de ağzım su doluyor habire bişey yemeliyim gibi oluyorum az az sık sık yemeliyiz ama tabi abur cubur diil :(