Kizlar 19. Haftadaym bu zamana kadr 4 kilo almsm normalmi fazlami gobegmde ckti oglumun hareketlrinide seyirme gbi hissediyrm sizler ne alemdensz
4 kilo almışım normal mi?
Greenn74 bende 2kg aldım hareketleri çok rahat hissediyorum doğum 5 ağustos
Deletedmom138 ayni gunuz canm 31 ekim dmi son adet tarihin
Greenn74 30 ekim 😘
Greenn74 benim doktorum ilk 20 hafta kilo almayı önermiyorum demişti bende dikkat ettim şuan 24 . Haftadayım 3. kg aldım
Doktorunuz daha iyi bilir
Greenn74 ben 28deyim 12kilo aldım 😏
Ben 5 kilo almisim 19 haftalik daga gebelik ogrenmeden 2 kilo almistim bile😞
Ben 13 haftalik hamileyim 4 kilo verdim bulantim falanda yok ebe şaşırdı kaldı kilo vermeme
Greenn74 31 ekim evlilik tarihim kizim 4 ağustos ta dogdu🙈😂
10+3 haftalığım gebeliği öğrendiğimde diyetteydim o ay 5 kilo vermiştim diyeti bıraktım öğrenince 3 kilo daha verdim doktorum ilk aylarda kilo kaybı olur dedi iştahım yok bulantım var sonra telefi edersin verdiğin kiloları demişti bence başta vermek de iyi oluyor
Greenn74 18+5 kılo 1kılo almışım bende pek hissetmiyorum seyirme gibi oluyo
Greenn74 20. Haftama kadar ben hiç kilo almamıştım 20 den sonra almaya başladım gayet normal
[silindi]
Greenn74 bende 20. Haftamın içindeyim 4.5 kilo aldım hepsi göbek kocaman bir karnım var. Yapıyla alakalı ama bence bu kilolar normal ben hareketlerini aşırı hissediyorum baya maşallahı var oğlumun 💙😅
- Düzenlendi
Greenn74 şuan 17 haftalık hamileyim en son 14 haftalıkken gittiğimde 1,5 kilo almıştım. İlk gebeliğimde 15 haftalıkken 9kg aldıydım bile ve 35kg ile doğuma girdiydim😣 bu sefer inşallah o kadar çok olmaz, şimdilik iyi gidiyorum bakalım