HilalG, başlığı 4 kilo almışım normal mi? olarak değiştirdi.

Greenn74 benim doktorum ilk 20 hafta kilo almayı önermiyorum demişti bende dikkat ettim şuan 24 . Haftadayım 3. kg aldım
Doktorunuz daha iyi bilir

Ben 5 kilo almisim 19 haftalik daga gebelik ogrenmeden 2 kilo almistim bile😞

10+3 haftalığım gebeliği öğrendiğimde diyetteydim o ay 5 kilo vermiştim diyeti bıraktım öğrenince 3 kilo daha verdim doktorum ilk aylarda kilo kaybı olur dedi iştahım yok bulantım var sonra telefi edersin verdiğin kiloları demişti bence başta vermek de iyi oluyor

Greenn74 ben 20 haftaligim en son kontrolume kadar almadim kilo haftaya kontrolum var bakalim evde tartilgimda ayni cikiyorum genede🙂

Greenn74 26 dayim 10 kilo aldim😂 10 kilonun 1 kilosu bebeğin geri kalan nereye gitti anlamış değilim

• [silindi]

Greenn74 bende 20. Haftamın içindeyim 4.5 kilo aldım hepsi göbek kocaman bir karnım var. Yapıyla alakalı ama bence bu kilolar normal ben hareketlerini aşırı hissediyorum baya maşallahı var oğlumun 💙😅

Greenn74 şuan 17 haftalık hamileyim en son 14 haftalıkken gittiğimde 1,5 kilo almıştım. İlk gebeliğimde 15 haftalıkken 9kg aldıydım bile ve 35kg ile doğuma girdiydim😣 bu sefer inşallah o kadar çok olmaz, şimdilik iyi gidiyorum bakalım