bir ay sonra

Anne71 valla bende 23 haftayim ama 61 le hamile kaldim suan en son 70 dim sona dogru ne olur blmyrm ama korkuyorum insallah almam

sonsuzmasalim ooo peki snrasinda verdiniZmi ya bende oyle olucam diye korkuyorum hic bukdr almamistm bu yasima kdr ilkmde bile 54 le halile kaldim 70 dim doguma giderkn ondan kalan 61 oldu smdi 70 im ve daha 4 ayim var hareketim kisitlaniyor kilodan sanirim

Yagmur_yusuf ben de 5 kilo verdim umarım almamışımdır fazlasını geri aldıysam şeyden korkuyom doktor ya derse az ye biraz 😂😂😂😂

ne guzel keske bende az kilo.alsaydim ya 15 hattada 6 kilo

Greenn74 ben ilk 4 ay 4 kg almıştım. Hamileliği 20 kg ile tamamladım 😂 19. Haftada senin gibi hissediyordum. Seyirme gibi kalp atışı gibi. Sonrasında hiç durmadı zaten

Greenn74 bende 29 haftalık oldum 2kilo aldım sadece az geliyo üzülüyorum ama bebeğin kilosu normaldi

Almiraedaa cok degil bence iyi ben 28zinci haftada 6 kilo almistim ama simdi daha almadim -7 kilo ve 20 haftaligim bebegim alsinda onemli olan o

Deletedmom138 ya bende başlarda 1 kilo almıştım iyi gidiyodum sonra nasıl oldu bilmiyorum şu karantinadan beri kilo alıyorum 😂 şuan 24+5 ve 6kilo olarak devam ediyorum hergün artıyor ben anlamadım bu işi 😅

Deletedmom138 yani herkes bu saatten sonra kilo alcaksın zaten normal dedikçe gaza gelip yiyorum herhalde doğuma zorluk olmasında yoksa problem değil hayatımda bu kiloları ilk defa görüyorum 😂