4 kilo almışım normal mi?
sonsuzmasalim ooo peki snrasinda verdiniZmi ya bende oyle olucam diye korkuyorum hic bukdr almamistm bu yasima kdr ilkmde bile 54 le halile kaldim 70 dim doguma giderkn ondan kalan 61 oldu smdi 70 im ve daha 4 ayim var hareketim kisitlaniyor kilodan sanirim
Yagmur_yusuf ben de 5 kilo verdim umarım almamışımdır fazlasını geri aldıysam şeyden korkuyom doktor ya derse az ye biraz 😂😂😂😂
Greenn74
Deletedmom138 Yaaa ben 6 kilo almışım peki çok mu siz az almışsınız 23+4 benimde
Almiraedaa tatlm suan artti o bende 25 hfyalk oldm yedi kiloya ckti 😂
ne guzel keske bende az kilo.alsaydim ya 15 hattada 6 kilo
Greenn74 can boğazdan gelir ya yiyelim sonra veririz 🤣
Greenn74 bende 29 haftalık oldum 2kilo aldım sadece az geliyo üzülüyorum ama bebeğin kilosu normaldi
Greenn74 bende 20 haftaligim -7 kilo ama istahim yavas yavas aciliyor gibi alirim heraldee
Almiraedaa cok degil bence iyi ben 28zinci haftada 6 kilo almistim ama simdi daha almadim -7 kilo ve 20 haftaligim bebegim alsinda onemli olan o
Almiraedaa kuzum bende 4 kg aldım şimdi 25 haftalık oldum
Deletedmom138 Ben çok yiyorum o zaman kuzum bu gidişle ben doğuma kadar bi 20 kilo alırım 🤣🤷♀️
Almiraedaa yok kız bünyeye göre değişiyor mesela arkadaşım hiç yemedi ama aşırı kilo aldı, ben günde 6-7 kez yemek yiyorum bi sürü tatlı hamur işi falan 4 kg almışım
Almiraedaa 20-25 kg alırım bende
Deletedmom138 ya bende başlarda 1 kilo almıştım iyi gidiyodum sonra nasıl oldu bilmiyorum şu karantinadan beri kilo alıyorum 😂 şuan 24+5 ve 6kilo olarak devam ediyorum hergün artıyor ben anlamadım bu işi 😅
Ozlemkubra amaan boşver ahahsh bahanemiz hazır, hamileyiz😁😁
Deletedmom138 yani herkes bu saatten sonra kilo alcaksın zaten normal dedikçe gaza gelip yiyorum herhalde doğuma zorluk olmasında yoksa problem değil hayatımda bu kiloları ilk defa görüyorum 😂