Minikmucizem3 seyma-2020 Amin canm 2 evladım var şükür ve ilk hamileligim gibi çok heyecanliyim bende içim kıpır kıpır☺ zamanda geçmiyor 😔
seyma-2020 Minikmucizem3 aynı benim gibi benimde 3. Gebeliğim her kontrolü iple çekiyoruz düşük riskimiz var sürekli tetikteyiz hayırlısı bakalım Allah ömür verdiyse gelir kuzum 🥰
Dzeyy Minikmucizem3 15+2 deyiz bizde ayın 26sında kontrolümüz var ozaman gittiğimizde cinsiyetini öğrenicez işallah daha dogrusu kağıda yazdırıp zarfa koydurucaz cinsiyet partisi için ☺️
Minikmucizem3 Dzeyy Benimde doktorum kilo verip gelmezsen söylemem cinsiyetini sana dedi 🤪 bir kilo fazla alıp gidicem 🤭 inadı bırakır söyler belki
Bburcin 11+2 yiz ikinci gebeliğim gecen gün resmen hareket etti gibi oldu daha çok erken ikinci gebelik daha çabuk hissediliyor diyorlar bu kadar erken hisseden oldumu
Minikus58 Tubimmmm pek olmuyor bel ağrım ama sol tarafa yatın deniyor genelde şimdilik her tarafa yatabiliyorum 😁
sewdaaa 13+4 İstanbul İlk gebeliğim ikili test temiz çıktı 16. Hafta da 4lü test yapıcaz inşallah herkes sağ salim alır kucağına bebeğini
Ensar1234 Mrv2 maşallah bende devlet hastanesine gittim hep ama hiç memnun değilim bir hafta sonra özele gidicem tam 14 hafta olucak ozaman benimde çift yumurta başlarda aralarında üç gün vardı benim ama arayı kapattılar çok şükür bir gün görünüyor şimdi ☺️
Mrv2 Ensar1234 git cnm ihmal etme beni çok korkuttular ikiz gebelik çok riskli heran hersey olabilir diye şükür ki ilk günden beri aynı doktordayım ve gayet ilgili inşallah sende içine sinen bi dr bulursun 🙏
sewdaaa Tubimmmm kalp atışı varsa moralini bozma benim bebeğim de çok az hareket ediyordu doktor sorun yok o da sen ben gibi insan uyuyo dedi senin doktorun ne diyo peki
Minikmucizem3 Tubimmmm Yaaaaa saçmalama canm uyuyordur benim 3.gebeligim dün bende hissedemedim gece hissedebildim uyuyordur sen üzülme bak ❤
Ebe4343 Nur10_ nifty testi yaptırdım orda da yüksek bakalım henüz netleşen birşey yok amniyosentez yapılacak büyük ihtimalle
Sfk 12+2 bugün ikili teste gittim kan sonucu 10 gün sonra dedi. Sizce çok mu uzun. Sizin sonucunuz ne kadar sürede çıktı arkadaşlar.