Mrv2 Minikmucizem3 bizede sürpriz oldu yeni yeni alıştım bile diyebilirim Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla nasip etsin inşallah
Mom47 Kızlar pazartesi ikili test için gidicem ben de, doktor alttan muayene istedi. Ama ben istemiyorum. Sizin nasıl oldu normal mi yoksa alttan mı?
Mrv2 Ensar1234 cnm özele gidiyorum ikiz olduğu için iki haftada bir kontrole çağırıyor doktorum 13+1 gittim en son o zaman biri erkeğe benziyor dedi muhtemelen erken olduğu için kesin olarak söylemedi diğeri zaten kendini saklıyor muanede bile zor görüyoruz bu arada benimkiler çift yumurta ikizi aralarında bir gün varmış ☺️
Ensar1234 Mrv2 maşallah bende devlet hastanesine gittim hep ama hiç memnun değilim bir hafta sonra özele gidicem tam 14 hafta olucak ozaman benimde çift yumurta başlarda aralarında üç gün vardı benim ama arayı kapattılar çok şükür bir gün görünüyor şimdi ☺️
Minikmucizem3 Mom47 Canım istemiyorsan alttan bakılmasını istemiyorum dersin bence alta gerek yok karindanda bakılıyor
Tubimmmm Ebe4343 o Csnsu canım bn de 14 haftaligim da bel agrın oluyormu bide bn sağıma yaramıyorum hiç sn de durum nedir
Minikus58 Tubimmmm pek olmuyor bel ağrım ama sol tarafa yatın deniyor genelde şimdilik her tarafa yatabiliyorum 😁
seyma-2020 Minikmucizem3 amin bütün hamilelere bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan bütün annelere sağlıklı doğumlar olsun inşallah🥰
Minikmucizem3 seyma-2020 Amin canm 2 evladım var şükür ve ilk hamileligim gibi çok heyecanliyim bende içim kıpır kıpır☺ zamanda geçmiyor 😔