Bsrlmnemr Kızlar ben de 13+3 haftalık hamileyim 1 saat önce falan çok sinirlendim ayağımı çok sert yere vurdum ve aşırı sinirlendim bebeğime bişi olmuş mudur ya? Göğüslerde de yumuşama oldu gibi geldi sanki kafayı yicem 1 saattir
sewdaaa Tubimmmm kalp atışı varsa moralini bozma benim bebeğim de çok az hareket ediyordu doktor sorun yok o da sen ben gibi insan uyuyo dedi senin doktorun ne diyo peki
Minikmucizem3 Tubimmmm Yaaaaa saçmalama canm uyuyordur benim 3.gebeligim dün bende hissedemedim gece hissedebildim uyuyordur sen üzülme bak ❤
Tubimmmm Minikmucizem3 şimdi yine biktim çikolata yedim yine hareket yok devletten yanlış randevu almışım iptal etmek zorunda kaldım maddi yönden özelde gidemiyorum randevusuzda bkmiyolar 😪😔😔tik tik ariyo ama hareket yok hc hissetmedim bugüne kadar 14 haftaligim ikinci gebeligim korkuyorum
Minikmucizem3 Tubimmmm Canm daha küçük 2.gebeligimde ben oglumun haraketlerini 20. haftalarda hissetmiştim sen gönlünü ferah tut ❤😍
Ebe4343 Nur10_ nifty testi yaptırdım orda da yüksek bakalım henüz netleşen birşey yok amniyosentez yapılacak büyük ihtimalle
Minikmucizem3 nurcakir58 hiç birşey yiyemiyorun ben canm bırakma yemeyi tükürüğümü bile yutamıyorum :(
Ebe4343 nurcakir58 isteğe bağlı yapılıyor maliyeti yüksek bir test yurt dışına gönderiliyor prenatal test diye geçiyor