Vnsgb Hayraz 5 6 aylık olunca 5 dakika taşıdığında kolunu caddeye bırakıyorsun valla benim kuzum tombul tosuncuktu. Oğluşum zayıf olsun istiyorum. Öyle çokta zayıf değil ama kızım gibide olmasın 🤣
hilal-ali32 Vnsgb Doğru doğurması ayrı sıkıntı bide doğumdan sonra taşıması var 😂 sadece sevmesi güzel herhalde
hilal-ali32 Tumurcuq bana normal geldi kilosu siz yinede kilolu olacak diye kısmayın bence tabi doktorlar daha iyi bilir ama
Pamuk123 Handan17 maşallah Bin kere sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊🧿 Beslenme rutininizi yazar mısınız 😊
Handan17 Pamuk123 normal herkesin yedigi seyler ama sanirim bi ara muz cok yiyordum bide maden suyu gunde 2 kez iciyorum onunda etkisi var sanirim bide anne babanin yapısıyla da alakali bence bende uzunum esimde uzun
Handan17 ariyaliyya 1 tane bazen 2 tane yedim ama cok yerseniz kabiz yapiyor meyve tükettim cok elma portakal kasar peynirde kilo aldırıyor ceviz vs..
kitapkurdu hilal-ali32 28de 1450 di 31 haftalık olduk. Haftaya kontrolümüz var. Kesin benimki de olmuştur 2 kilo. 24te 800dü çünkü 🤷🏻♀️
kitapkurdu ariyaliyya ben günde 4 tane portakal yiyorum ve nesquik içiyorum 1 bardak. Onun dışında yemek porsiyonlarımı küçülttüm. Ekmek tatlı yemiyorum. Kilo almıyorum. Hep sıpaya gidiyor 🤷🏻♀️