Cigdemveminik Yaman aa benmki karışır kız oldğu için dah çok karışıyo 😂 benim kızım bnimde fikrim var diyo ama hiçbi ismi beğnmiyo kndide isim fikri vermiyo
Yaman Cigdemveminik bnmkide vermiyo cnm ne soylersem tmm fikir ver diyorum söylesem begenmicen diyo belki hosuma gitcek diyorum gene soylemiyor bnde en sonunda rüya dedim 🙂
Hamideersin Cigdemveminik yani asel çok güzel bi isim hala yanina lina mina ikra ravza hafsa gibi güzel anlamli isimler düşünebilirsiniz
Nurhayatacar Cigdemveminik Bence isim vermek çok zor ben birde verdiğin ismin karakterini alacağını dusunuyorum. En sonunda eşime bıraktım isim konusunu nüfusa artık ne yadsırsa şimdilik ben iki isimli çağırıyorum
Cigdemveminik Nurhayatacar evet evet bende öyle düşünüyorm ama eçen azndan bi fikir olan istiyorm aklmda🤗
Degisken İlk kızımda iki isim arasında kalmıştım. Çift isim kesinlikle beğenmediğim için ikisinden birini seçtik koyduk. İkinci de kız olcakmış. Aklımda kalan diğer ismi koymayı düşünüyorum. 9. Ay karar değişebilir bilmiyorum:))
Degisken Cigdemveminik ay o asel artık herkeste var. Ben alya koymuştum. 7 yıl önce bizimki de herkes de var. Eşim kabul etse gidip mahkeme kararı ile değiştircem:))))
Ylzmeric Cigdemveminik yok canım hangimiz kabullenmedik ismimizi. Kendi kendine canını skma annem hep der çocuk ismiyle gelir diye. Illa bi ismi var onun. Isim çokta önemli değil hayırlı evlat olsunlar yeter. Sen ne isim koyarsan koy seni çok sevecek ve sende onu çok seveceksin. Benim hiiç aklımda yokken rüyayla gördüm. Hatta hiç istemedim ismi ama rabbim rüya gordurdu vardır bi hikmeti . Alisirsin sende merak etme :)
Cigdemveminik Ylzmeric ayy ne güzel dedin öyle 🥰 hayırlı evlat olaunlar tabi ismi ayşeymiş fatmaymış önemli değil 🤗
Durkayaelmas Cigdemveminik 31 haftalik hamileyim hala isim bulamadik ilk oglumda dogdu 15 gnluktu oyle koymustuk ismini erkek ismi cok zor
Esen80 Cigdemveminik ay evet ona bende dikkat ediyorum Türkçe karakter olmasın diye benim adimda da ü var e posta bile alamiyorum kendi adıma 😁😁
hunilimom Cigdemveminik 17.haftada cinsiyeti öğrenince ilk ismini koyduk zaten belliydi yanına ikinci isim düşündüm onuda bi kaç hafta içinde bulduk ta sevgiliyken dusunuyorduk😂😂
Nehir66 Cigdemveminik daha hamile değilken kızımız olursa-oğlumuz olursa diye isim kararlaştırdık sonra hamile olduğumu öğrendiğimde isimler belliydi kızımız olacak ismi de çoktan hazır hiç değişmedi kararımız☺️🥰31 haftalığız kızımla ismide inş MASAL olacak 🥰
Cigdemveminik Nehir66 maşallah afıyla yaşasın ben hiç böyle şeyler düşünmedim 🤦🏼♀️ Bütğn evimn eşyasına bir günde karar verdmde çocuğuma isim bulamıyırm😂