Cigdemveminik Deletedmom411 gittikçe zamanı kısa tutmşaunz maşallah bn ilk gebelğnzdeki durumdaym sanırm şuan😂
Twinksmom Cigdemveminik Uydurmamız çok zor eminim her kafadan bir ses çıkıcak son anlarda 🤣O yüzden uyumlu olur mu bilmem çok takılmıyorum yeterki sağlıklı olsunlar
busrasahinn Cigdemveminik ben buluyorum ama esime begendiremiyorum 😂 inşallah karar vericez amin 😂😂😂😂
Naimeismail01 Cigdemveminik bence nasibinde ne varsa zaten o çıkıyor açıkcası bizimse ölesiye yazdığımız isimdi ama o çıktı nasibinde o varmış diye düşünüyoruz
Yaman Cigdemveminik evet oyle ben baski olmasini sevmiyorum sogutmasalardi kesin koyucaktim begenmistim ilk gordugumde
Cigdemveminik Yaman demekki herkes aynı yollardan geçiyo eşmle gizli gizli düşğnüp karar vercm pat diye söylicm en sonunda😂
Nvn00 Cigdemveminik niye geç kalasın ki 😄 bende 20 haftaligim bizim de isim yok ortada 🙈 içimize sinen bi isim elbet olacak 😊
Hamideersin Cigdemveminik cinsiyeti belli olmadan iki isim vardı hayatımız hem kıza hem erkeğe kızımız olsaydı zeynep liya olucakti şimdi oğlumuz geliyo nasipse ali miraç
Cigdemveminik Hamideersin öncedn düşünmemekle hata etmişim🤦🏼♀️ Aslnda üç dört sene öncesine kadar asel nas istiyordm ama çok koyulan isimler oldu vazgeçtm artk hoş gelmşyor
Momdilay Cigdemveminik aynen yaptırmak için sabırsızlanıyordum çok şükür hepsi hazır şimdi bebişimizi bekliyoz 🤗
Hamideersin Cigdemveminik yani asel çok güzel bi isim hala yanina lina mina ikra ravza hafsa gibi güzel anlamli isimler düşünebilirsiniz
Degisken Cigdemveminik ay o asel artık herkeste var. Ben alya koymuştum. 7 yıl önce bizimki de herkes de var. Eşim kabul etse gidip mahkeme kararı ile değiştircem:))))