Cigdemveminik Nehir66 maşallah afıyla yaşasın ben hiç böyle şeyler düşünmedim 🤦🏼♀️ Bütğn evimn eşyasına bir günde karar verdmde çocuğuma isim bulamıyırm😂
Doganays15_ Cigdemveminik hamile oldugumu ogrendıgımızde kız olursa su erkek okursa su demiştik....cınsiyeti öğrenince de kesinleşti dusundugumuz içimize sinen oldu Akif 🥰👼 tabıkı soranlara demedık iyide yapmısız her kafadan da ses çıkmadan öğrendıgımz gibi netleştirdik insanlar cok tuhaf şu isim konusunda 🤣
Cigdemveminik Doganays15_ her kafadan bi ses çıkıyo cidden en iyisini yapmşsnz bn millete laf anlatmakla uğraşıyorm şmdi isim söylüyolar olmaz diyorm neden ee beğenmedm diyorm aa çok güzl nesini beğenmedn ya anlamı hoş gelmiyo ya söylenişi kaba geliyo anlamıyo insanlar cidden 🤷🏼♀️
Busbusvehashas Cigdemveminik daha portakalda vitamindi 😂 biz yeni evliyken karar vermiştik 2 sene sonra da bebek yaptık
Ozgeesin Cigdemveminik ikinci cocugu yapmaya karar verince zaten belliydi kız da olsa erkek de olsa kafamızda isimler vardı 30+3 üm oglum olacak Ömer Asaf 🥰
Busbusvehashas Cigdemveminik aslında biraz dezavantajı da var, Sonra güzel başka isimler bulmama rağmen eşim hiç ısınmadı 🤷🏻♀️Gittik Arif Aras, Geldik Arif Aras kaldık 😂
Duygunecla Bu hafta öğreneceğiz cinsiyeti kısmetse 😊 Eşim ve ben isim düşünmüyoruz. Bu görevi kızımıza verdik.O da nerde garip isim var bulup geliyor 🤭bakalım ne koyacak küçük hanım
Cigdemveminik Fatma8988 bian önce belli olaun istiyorm arkadşlarm hep ismiyle hitap ediyo bebeğine ben hala bebek🥰😂
Cigdemveminik Aselnur44 sizin çok azcıcık kalmş zamanınız sizn bizden önceliğiniz var inşallh bulursunuz 🤗