7+3 ama öyle yatıyorum halsizim zorla yemk falan yiyorum bulantım war ne zaman geçecek 😭😭😭
Ekim anneleri toplanali!!!
Bende 7+3 üm. 10 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu 5 gün sürdü geçti. Bugün tekrar başladı progestanda kullanıyorum o yüzden canım çok sıkkın ...
Busraky ben de her gün yatıyorum yataktan koltuga koltuktan yataga hafta sonu esimin zoruyla dısarı cıkıyoruz hemen eve gelip yatmak istiyorum:) sabredicez yapıcak bısey yok 12 haftayı iple cekıyorum geçer diyorlar🙏
[silindi]
Canım ne yaptın nasılsın
[silindi]
tugbaayilmazz merak ediyorum seni
[silindi]
tugbaayilmazz insallah bi sorun yoktur cevap ver lütfen
Öncelikle Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, sağlıklı bir süreç olsun hepimiz için 🙏🏻 Biz de bugün 8+0 olduk ama mide bulantısından aşırı yoruldum. Kusma yok ama gece gündüz sürekli midem bulanıyor. Üzerine dün sabahtan beri boğaz şişliği, halsizlik ve baş ağrısı eklendi. Açıkcası baya yorulmuş durumdayım. Allah bu günleri aratmasın ama 2 haftadır bulantı beni bitirdi.
tugbaayilmazz bos gebelikte belirtiler aynı gebelik gibimi oluyo kan değerleri falan artiyomu düzenli sadece ultrasondami çıkıyo ortaya
Edasenturk inş bir an önce geçer
DCD ben bi gün artk cok fena olmstum doktorumu aradım iki tane bulantı hapı yazdı biri zencefilli dogal digerı normal ilac bi kere zencefilliyi kullandım ama doktor verse bile insan ıcı rahat ederek kullanamıyor o yuzden sabredelim en azından gececegını dusunup atlatalım inşallah 🙏 salatalık tuzlayıp yemek beni cok rahatlatıyor dene istersen
Bursa’da olan var mı bu arada :)
Kiwi12 8+5 olduk çok şükür 17 Mart'ta kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum ufacık bile olsa görmek beni mutlu ediyo 🤗 2 hafta öncesine kadar baş dönmesi ve sabah bulantılarım çok oluyordu şimdi onlar geçti ama canım aşırı derecede tatlı istiyo duramıyorum inşallah gebelikte şekerim çıkmaz 😣
incikinannesi ben 9+1 deyim aniden bulantı kusma kesildi 🤭🤭
turunculuanne darısı başımıza🙊
7+5 aşırı bulantı halsizlik ve baş ağrısı çok sükür bugünümüze☺️
KubrArdAdem61 7+6 yarın 8 kısmetse 🎈 sadece belim ağrıyor başka Bi sorunum yok, pantolonum düğmesi hep açık geziyorum kilo almadım ama rahat edemiyorum sıkıyor sanki pantolonum
Edasenturk salatalığı denemedim, çok teşekkürler onu da deneyeyim. Çubuk kraker deniliyor ama hem paketli gıda olması sebebi ile hem de midem almadığı için yiyemedim. Kusabilmek mi iyi kusamamak mı bilemedim :( ama dediğiniz gibi neticede ilaç olunca insan rahat edemiyor, dayanabildiğimiz kadar dayanalım 🙏🏻
Bu arada doktor bana boğazım için sprey verdi, boğaz ağrısı şikayeti olan olursa tabii yine kendi doktoruna danışarak kullanabilir. Imumax 16+.