MomsA Ayse2804 benimde 5+1 olucak yarın ne zaman gitsem kararsızım sizin perşembe gunu tam kaç oluyor?😍
Ayse2804 MomsA 5+3 oluyor sizde erken gitmeyin ben pıhtılaşmam olunca iğneye başlamak için erken gittim
Busracetin annisadayi Hayirli olsun , ilk hamileliginiz mi ? Ben 3 yillik evliyim 3 kez sagliksiz gebeligim oldu , insallah rabbim bu sefer saglikla yavrularimiza kavusturur 🌸
Oznur11 Nrsna evet canim kalp atisini falan duyduk cok şükür ama benim 2 gundur lekelenmelerim oluyo iğne kullaniyorum
Hiii Biz keseyi gördük ama kalp atısını duymadık daha ayın 23 ünde gel dedi doktorum birazda riskli bi gebelik inş bi problem çıkmaz
Hiii Sera111 cnım benim hamile kalmadan belliydi zaten doğuştan rahmimde olan sıkıntıdan dolayı düşük ihtimalim yüksek tabi inş olmaz die dua ediorum ama bakalım Allahım sağlıklısını hayırlısını versin inş 🙏🏻
MomsA spr_mmy1 ahhh hemde nasıl🥴 ağladım dun gece alt karnımda regl ağrısı givi ağrı oluyor ama 2-3 katı🥺
Esrasahin4633 Bnde 5+6 Kasım da olacak inşallah Allahım hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻