Sfk55 Ne kadar cok Kasım annesi varms 🙈 7 hafta 5 günlük olduk bizde 😂 Kasım bası da dogum gözüküyor nasıl yapıcam bu dogumu bilmiyorum valla 😂
mmervemeryemm Sfk55 meraba canım doktora gittiniz mi kalp atışını duydunuz mu bugün 6 haftalık olduk son adet tarihine görede Haftaya gitsem duyulur mu acaba hem kese hem kalp atışı için bir kere gitmek istiyorum bi daha corona bitince inşallah 😌
mmervemeryemm Meraba arkadaşlar bn 4 gün önce evde test yaptım çift çizgi çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıö yine çift çizgi çıktı ama sağlık ocağına yada doktora gitmedim henüz corona yüzünden son adet tarihine göre 6 haftalık siz gittiniz mi doktora
Tugceecikk mmervemeryemm hayırlı olsn canım çoğumuz gittik evet ama daha gidemiyorz kalp atışını duyduktan sonra beklemeye geçtik mecburen
mmervemeryemm Tugceecikk bende hem kese hem kalp atışı ikisi için aynı anda bir kez giderim bi daha gitmem diye düşündüm şuan 6 haftalıksa kese görünür ama kalp atışı duyulmaya bilir oyüzden tekrar çağırır diye gitmiyorum 6 haftalık kalp atısını duyan varmı acaba
Tugceecikk mmervemeryemm ben 6+2 de duydum ama vajinal muayene oldm karından 7. Haftayı bulablyr canım beklemende fayda var sıkıntın yoksa cnm gitme azcık daha bekle her dışarı çıkış tehlike bizim icin
Thsjdn mmervemeryemm canim ben gittim bugun 6+5 de kalp sesini duydm ultrasonda 6+1 gozukuo cok kucuk dedi demeki duyuluo
MomsA mmervemeryemm folik asit kullanıyor ve şikayetiniz yoksa 8 haftayı bekleyin derim💛 kan testi yapılıyor ya onun ıçın 8 de gidin bence daha geciktirmeyin sonra zaten 12 haftada çağırır 1 ay gitmezsin hayırlı olsun💛💛
Sfk55 mmervemeryemm canım ben 5-5 bucuk haftalık gibi ilk randevuma gtmstm detaylı kan testi falan ozaman yapılmsıtı keseyi görmüştüm. Randevum 8+4 e denk geldi gittim kalp atışını duydum şükür 2 cm civarıydı herseyi normalmiş. Bende corona yüzünden korkuyorum ikili tarama testinden bahsetti doktorum suan 9 hafta oldum az bir vaktim kaldı ama dısarı adım atmaya korkuyorum. 😢 Siz de inşallah saglıklı haberlerini alırsınız bebişinizin 🙏
Srpouzglr Tugceecikk normalde cuma günü çağırmıştı ama hastaneyi virüs yüzünden karantina aldılar gidemedim
Tugceecikk Srpouzglr anladım cnm çok zor ya benide 12. Haftamda çağırdı daha 5 haftam var ama gitmeye korkuyrm inş geçer bu durum
inthequeue Merhabalar ben de şu an 6+2yim. geçen hafta ilk öğrendiğimde gittik haftaya da kalbini dinlemeye gideceğiz. İlk gebeliğim çok heyecanlıyım. Şu an doğum kasım sonu gözüküyor 🙊 Allah hepimize yardım etsin hem çok tecrübesiz hem de çok heyecanlıyım