Oznur11 Nrsna evet canim kalp atisini falan duyduk cok şükür ama benim 2 gundur lekelenmelerim oluyo iğne kullaniyorum
Sedaelif [silindi] benimde son adet tarihim 5 Ocak fakat bebek ultrasonda 6+3 gözüküyor. Pazartesi kalp atışını duymak için gidicem tekrar inşallah . 12 Şubat ta zehirlendiğimde öğrendik hamile olduğumu beta hcg 850 çıktı 2 haftalık olduğu halde çok yüksek geldi bana doktorum daha net konuşmuyor bakalım ne olacak .
[silindi] Sedaelif inşallah bi sıkıntı yoktur canım, Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah 🤲🏻 benim ilk gebeliğimdede kızım 2 hafta geriden geliyordu sonradan düzeliyor bebeğin gelişimine göre usg de farklı çıkıyor sanırım
MomsA hanımlar bir sorum vaaar♥️ Bende aynı adet ağrısına benzeyen ağrı oluyor gunde 3-4 kez ve genelde akşamları. Adet ağrısından daha da şiddetli olabiliyor bazen, kitlenip kalıyorum🥺 yaşayan var mı? 🥺🥺🥺
nisemom MomsA benim 4 ve 5 haftalarda vardı ağrım dr normal demişti. Şiddetli plduğu için korkmuştum.
Gulcin38 annisadayi al benden de o kadar uyuyamıyor oturamıyor gezemiyor konuşunca nefesim daralıyor bide demekki benzer yani tek değilsin 👍
nisemom Biz de 7 haftaya girdik. Akşamları mide bulantım oluyor. Hiç bir şey canım çekmiyor ve yiyemiyorum sürekli açım 😁
Sedaelif [silindi] çok teşekkür ederim gerçekten burdan güzel bir şey duymak bile insanın içine bir nebze su serpiyor 🌺
Busracetin annisadayi Ben de bugün 4+5 oldum , Rabbim saglikla nasip ederse Kasim ayi dogum gibi gozukuyor , insallah saglikla ilerler herkesin de benim de 🎈
Busracetin annisadayi Hayirli olsun , ilk hamileliginiz mi ? Ben 3 yillik evliyim 3 kez sagliksiz gebeligim oldu , insallah rabbim bu sefer saglikla yavrularimiza kavusturur 🌸
Hadibakalim annisadayi hmm ilk defa 4+2 de 201 cikti.bende yarin yani 4+5 te bidaha yaptirmayi dusundum
Ayse2804 annisadayi allah izin verirse bende kasımda olacak 5 haftalığız perşembe Doktora gidicem.. Gidip de keseyi bebeği gören var mı acaba
MomsA Ayse2804 benimde 5+1 olucak yarın ne zaman gitsem kararsızım sizin perşembe gunu tam kaç oluyor?😍