Baling Gulcin38 bulantı kusmanız başladımı sizin,son adet tarihimizde aynı beraber büyütcez inşallah😍
Gulcin38 Baling ay hadi inşallah 😍bu hafta başladı Bulantım ama sadece sabahları uyandığımda yarım saat falan sürüyor sonra geçiyor kusma yok bacak ağrım var geceleri de baş ağrım oluyor şimdilik bunlar mevcut.sizde nasıl şikayetler
Baling Gulcin38 benim geceleri sol bacağım ağrıyor uyutmayacak derecede,başka biley yok bende.bulantı başlayınca kalp atımı başlıyor diyorlar,diğer gebeliğimde olmuştu bulantım ama bunda yok endişeleniyorum ister istemez
annisadayi Gulcin38 Benimde bugün yeni yeni bulantım başladı. Akşam saatlerinde oluyor genelde. Bide tuhaf bir haldeyim. Ne uyumak istiyorum ne gezmek. Ne bişey yapmak. Öyle saatlerce sabit tavana bakıp durasım var. Sürekli ağlamak istiyorum. Bi delirdim ben heralde :D
Gulcin38 Baling yok bence öyle düşünmeyin hiç benim ilk gebeliğim ilk tecrübem ama arkadaşlarımdan biliyorum hiç bulantısı olmayan arkadaşlarım vardı her gebelik başka oluyormuş
annisadayi Baling Hiç sanmam. Bulantı hcg değeriyle alakalı. Kimi insanlar hassas oluyor daha erken tepki veriyor. Kiminin daha az tepki veriyor midesi daha ileride bulanıyor. Bulantının bebeğin kalbiyle en ufak alakası yok.
MomsA annisadayi keşke wp grubu kursak kasımda doğum yapacak anneler olarak🥳 daha kolay ıletişim kurarız diye düşünüyorum ♥️
annisadayi Gulcin38 sen ekimde doğum yaparsın muhtemelen. 1 hafta 10 gün falan erken oluyor ya genelde. Benimde oğlum 7 marttı ama 37+4 te geldi şubatta
Gulcin38 annisadayi al benden de o kadar uyuyamıyor oturamıyor gezemiyor konuşunca nefesim daralıyor bide demekki benzer yani tek değilsin 👍
Caglab Sasn Ben Bayındır hastanesinde Rıza Levent Alaybeyoğlu'na gitmeye basladim. Sanırım da onunla devam edecegim. Çok kibar güleryuzlu ve tecrubeli bir doktor 👍
annisadayi Bizde 4+3 üz bende gitmedim doktora. Kan değerlerim güzel yükseldi çok şükür. Şimdi bekliycem kalp atımına kadar. Hem hastanelere girmek istemiyorum. Hemde sık sık usg girmek istemiyorum. Bi aksilik olmazsa 8+ ya kadar evdeyim