• Doğum
  • Anneler Doğum Şeklini Hisseder!🤰

Havin8 kndi isteğimle oldm olanlı Allahın izniylede rahat ettim hastanem drm çok rahattı bide onunda etkisi çok yani 🧿🧿

HappyMom deli cesareti ile ilk andan bu yana normal dogum planliyoruz ama son ana kadar kosullar nasip isi hayirli dogumlar olsun hepimize 💞💞💞

Normal doğumdan da sezaryen ameliyatından da korkmayarak gittim suyum gelmişti.
Normali deniycem bi sorun çıkarsa sez. Olurum demiştim. Ama dr sayesinde normali deneyemeden sez oldum. O dr a güvendiğine çok pişmanım. İkinci normal olucak diye hissediyorum. İnş olur..

Birde ben gece sancım gelip , evde sancımı çekip öyle hastaneye giderim diye düşündüm ama bir pazar günü öğlen suyum gelerek gittim. Hissedemedim ben doğumumu yani:)

HappyMom
Elhamdülillah Rabbim nasip etti ve iki çocuğumu da normal doğurdum şu anda üçüncüye gebeyim inşallah Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir ve bir mani olmazsa bunu da Allah’ın izniyle normal doğururum inşallah. Rabbim evlat hasretiyle yanan ne kadar aile varsa hayırlısıyla evlat sahibi olsun inşallah cümlesine dua ediyorum, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Duygusallığım tavan bu aralar 🤭😢😇 yazarken bile ağlıyorum.

HappyMom Ben hissedemiyorum normalde hisslerim kuvetlidir ama bunda ikilemde kalıyorum gönlüm normal doğumdan yana bakalım nasib 🤲🧚‍♂️👩‍👦

Kızlar bişey sorucam rahimde acıma normal mi agrı gibi oluyor 17+3 haftalık hamileyim

Ya benim hislerim normalde güçlüdür ama bi türlü kestiremiyorum şu an herşey normal görünüyor ama nedense ben normal olmicakmis gibi hissediyorum 38e girmek uzereyim kasilmadan baska oyle yoğun bi yalanci sanci falan da yok belde kasikta ama kizim çok hareketli ve surekli kasiliyorum hic bilmiyorum nolcak🤷dogumdan da korkuyorum once boyle degildim son bi haftadir bi de bu durum basladi🤦🏻‍♀️

Ben hissedemedim demekki sezeryan istedim normal doğum yaptım 😂😂

Daha 3 ayligiz ama nasip olursa eger normal dogum istiyorum 😊

kocak_57 bende oluyodu amma doktor 1sorun yok demişti çok şükür,bence rahimin büyümesiyle ilgili oluyo amma yinede bi doktorunuzla konuşun

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.