Hiraa_Mooms19 kaderkazanci evet hiç suyum gelmedi Kan vs gelmedi suyumda bebeğin kafası azıcık göründüğü zaman gelmiş
Hiraa_Mooms19 Usluglhn canım mutlaka git şakın bekleme aynen. Böyleydi benim hayırlısı olsun Doğum yaklaştımı
Usluglhn Hiraa_Mooms19 evet canim 38+5 im. Olmadi biraz daha bekleyip gideyim bir haftadir sanci cekiyorum ama bugunku sancilar biraz daha fazla dogum belirtileri olabilir. Insallah oyledir de yavrumu alirim bugun kucagima 🥰
Edanur57 Hiraa_Mooms19 bazı doktorlar normal doğum yapabilecek insanları bile sezeryana iterken sana ille normal doğum yaptıran doktora helal olsun ☺️Öylesine denk gelmek zor 🤷🏼♀️
26a Hiraa_Mooms19 aaa bende yalovadayım 😍 doktorunuz kimdi acaba? hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰
Usluglhn Hiraa_Mooms19 gittim canim 1-2 cm acilma varmis. Ama sancilar az oldugu icin eve gonderdi takip et dedi
Deletedmom199 Hiraa_Mooms19 masallah allah saglıkla büyümeyi nasip etsin kaç kilo dogdu benimde erken dogumum olcak gibi ama zayıf korkuyorm
TMervee Hiraa_Mooms19 yaa ne güzel doğum olmuşş bende çok korkuyorumm bizde hira koyacaz nasipsee. 39+5 olduk gelmeye niyetide yokk🙈 Nst de sancı çıkıyor ama bende sancı yokk
Ylcnbsr Hiraa_Mooms19 gözünüz aydın sağlıkla büyütün 🤲🏻 İnanın bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren korkudan normal istemiyorum ama nasip işte başıma gelir mi böyle diye de düşünmüyor değilim 😊😊😊