26a Hiraa_Mooms19 aaa bende yalovadayım 😍 doktorunuz kimdi acaba? hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰
Usluglhn Hiraa_Mooms19 gittim canim 1-2 cm acilma varmis. Ama sancilar az oldugu icin eve gonderdi takip et dedi
Zhd9496 Hiraa_Mooms19 rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah hayırlı olsun 😇 belki çok garip gelicek sizede ben şeyi merak ettim doğuma giderken yani girerken künye yada kolye varmiydi sizde onu merak ettim
Zhd9496 Hiraa_Mooms19 hiç merak ettim saçma olduğunu biliyorum 😏😂 ama merak işte benim bileğimden hiç çikarmadigim eşimin aldığı bı bileklik varda onun için acaba cikarttiriyolarmi diye sormak istedim 😇😂
Umuteymen Hiraa_Mooms19 Allah bagislasin anali babali buyutsun insaAllah bir sey sorabilirliyim sancilariniz basladiginda bebegin hareketleri nasildi
Aysgllync Allah anali babali büyütsün inşallah. Bişey soracaktım epiduralde sonra bi yan etki kaldi mi vücudunuzda ağrı falan.
Hiraa_Mooms19 Aysgllync hayır ama tavsiye etmem acı hissedilmiyor deniyor ama alakası yok hissettim ben
misbebek Öncelikle hayırlı olsun ana babasına devletine hayırlı birey olsun kızınız ben de şunu merak ediyorum gece 3 te doğum yapmışsınız ya o gün sizi çıkardılar mi yoksa bi gece daha yattınız mi 🤗
Seher63 Zhd9496 evet çıkartıyorlar tel toka küpe yüzük kolye ne varsa çıkarılıyor. Yani bende öyle yaptılar