Nerde Başlasam ki bilmiyorum Öncelikle hesabımdan yazamıyorum şifresini unutmuşum🤦♀️ neyse gelelim Doğum hikayeme💚 Dünyada en güzel şey ANNE olmakmış meğersem 36 haftalıkken rutin kontrolle gittim doktor herşeyimin normal olduğunu söyledi 1 hafta sonra çatı muayenesine gel bakalım dedi fakat ben hamileliğimin başından beri normal Doğumdan çok korkuyordum doktoruma hep sezaryen istiyorum diyordum oda tam tersini🙄 Gel gelelim 18 Nisan Cumartesi gününe Akşam 11 gibi belime ağrılar giriyordu bende normaldir dedim sonra artmaya başlayınca internetten baktım ki Doğum belirtisiymiş hemen eşime söyledim oda hadi hemen hastaneye gidelim bende tabi korkudan hayır gitmem birşey yoktur 1 hafta sonra zaten gidicektim fakat ağrılar gittikçe arttı doktoruma yazdım ve hastaneye gelmemi söyledi ben gene korkuyorum eşime beni anneme bırak dedim tamam dedi ve anneme gittik annemde tabi çok sinirlendi ya Doğum başladıysa birşey mi oldu hemen hastaneye gidiyoruz dedi ve bizi Hastane yolu tuttu hastaneye geldik acilden giriş yaptım hemşire geldi yanıma ağrım var dedim tekerlekli sandalye getirelim mi yok dedim yürürüm eşim ve annem başka yerden bende hemşire ile Doğumhaneye gidiyorum tabi doğumhaneye bir indimki korkum daha da yükseldi biri Doğum yapıyordu ve çok bağırıyordu Allahım dedim bende mi böyle olucam yoksa derken Doktorum Yanıma geldi alttan muayene etmemiz lazım dedi Bende eşimi çağırın o gelmeden asla dedim😂🤷🏻♀️ Neyse zar zor ilk muayenemi yaptırdım Abooıı oda ne 4 santim açılmam varmış duyar duymaz ben sezaryen istiyorum diye yalvardım annem eşimde sezaryen olsun normal yapamaz dediler Ama doktorum beni kesmeye Gönlü varmadı😂Derken En son Epudurel. Olsun Bende hiç hissetmem demi dedim Evet hiç hissetmeyeceksin dediler derken Damar yolu falan açıldı nst bağladılar sonra anestezi geldi anestezi uygulandı korkulacak birşey değilmiş hiç acımadı sonra açılmam 10 santim oldu bu zaman kadar birşey hissetmedim ama 10 santimden sonra hissediyordum artık doktor geldi Doğum başlamışdı ıkınamıyordum karnıma bastırdılar ve canım çok fazla acıdı ben nefes aldıkça bebeğim yukarı çıkıyordu aynı anda ıkınıp nefes alamamak çok zordu daha sonra üç kişi birden bastırdı fakat gene olmadı doktor bebeğimi vakumla çekmek zorunda kaldı Çok şükür hiçbirşey olmadı Sonra bir baktım ki göğsümde sıcacık bir beden Allah’ım dedim bu nasıl bir nimet şükürler olsun O kadar güzeldiki mis gibi kokuyordu Dünyam Güzel kızım Hira hemen emzirdim Allahım dedim nasıl bakıma muhtaç 😭😭Hamd olsun onu bize verene Cennet kokulum gece 11 de başlayıp 19.01.2020 03:05’ Doğan güzel kzıım Cennetttim Hiraaa🥰💚Şimdi 1 Aylık olduk bile Rabbim evlatlarımızı korusun Onları Saliha kullarından eylesin💚🌸🤱🏻👶🏼
Ben En Çok anne olmayı Sevdim💚🤱🏻