dogamoms AYSNR90 ben cenk aşkalliye gidiyorum jimer ya da pembe mavide doğum yaptırıyo ben ondan fiyat aldım hastaneden değil o yüzden hastaneninkini merak ettim
AYSNR90 dogamoms cenk beye giden bnmde tanidigim var toplam 4.500 anlasmis sanrm arkadasm soyledi jimerle ama sen dogum yapcagn icin 2018 fiyatdr 2018de normal 4bin sezeryan 4500 jimerde ama 2019 5bin diyolar ve dusmuyolar sen kaca anlastn bnde cenk beye gtmeyi dusundum ama ozel muaynane zor oluyo
Eymenata dogamoms bende Cenk beye gidiyorum dogumu Jimer de dusunuyorum gecen yil jimer de ameliyat olmustum cok memnun kaldim yakin arkadasim gecen ay erken dogum yapti oda hastaneden cok memnun kaldi
kyhskyhs dogamoms cenk bey ne kadar fiyat verdi size? Ben de Cenk beye gidiyorum ama sormadım henüz fiyatları
AYSNR90 dogamoms jimer fixlemis fiyati standart 5bin dio normalede sezeryana da degistrmiyo sabit ikiside 2019 yani yeni konistum bnde
AYSNR90 Irmakdkm himm.detayliya oraya gtcem deyince bursadasin sandim.saglkla kucagina almayi nasip etsin Allah
Eymenata Irmakdkm jimer 350 lira fiyat berdi detayli icin Sonomar oneriyorum ben hem doktor cok iyi bakiyor hem fiyat daha uygun
dogamoms Eymenata ben jimerde daha önce bi düşüğümde yattım ve bu hamileliğimde 27.haftada erken doğum riskimiz vardı yine yattım 2 gün bende doktorumdan ve jimerden memnunm
AYSNR90 Benim doktorum jimerde 2019da fiyat artmazsa orda yaptirirm diye düşünüyorum ama 400 yaparsalar bnde orda gtmem
Eymenata dogamoms aa cok gecmis olsun suan iyisinizdir umarim🙏🏼Allah saglikli dogum nasip etsin. Ben 20.haftadayim. Bende dogumu Jimer de yapacagim buyuk ihtimal