Ayferfeneer Ddmyvz nöbetçi kadın doğumcu yok acil bişey oldu doktorun gelene kadar bakcak bi doktor yok,nöbetci kadın dogumcusu olan tek hastane pembemavi.. o gece bütün hastaneleri aradım ne acıbadem ne jimer hicbirinde yoktu
GecesMom Çok çok memnunum hastane zaten çok iyi bir hastane ayrıca doktorumda çok iyi çok memnunum Bora Yalçınlar 👍🏼👍🏼👍🏼
senaozkaymak Bende Hatice Uğura gidiyorum normal Doğum düşünüyosanız tercih edebilirsiniz rahatlıkla 👍🏻
Hayalimmucize Önce selim bey e gittim 3 ay sonra Nuray hanım da devam ettim şimdi suat Hazer in hastasıyım hastanede doktorlarda süper çok memnunum
Handemehmet Bi tanıdıgım orada yapacaktı dogumu erken dogum olunca küvez vs olmadıgı için dorukta yapmak zorunda kaldı😬 Öyle bir hastanede nasıl olmaz ben de anlamadım🤦♀️ Dogum sonrası riskleri de düşünün derim ben hastane secerken
GecesMom Handemehmet nasıl yok ya yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan sayılı hastanelerden biri jimer hatta bu sebeple tercih ediyo çoğu kişi
Ddmyvz GecesMom Handemehmet yanlışınız var sizin. Ablam orada doğum yaptı ve yeğenim kuvöz de kaldı hastaneleri karıştırıyor olmayın
GecesMom Ddmyvz Handemehmet Aynen hatta ben erken doğum riskimden ötürü bir gece hastanede kaldım yatış işlemleri için beklerken gelen hemşire beklettik kusura bakmayın aşırı yoğunluk vardı yeni doğan yoğum bakım ünitesinde falan dedi
Bekiiburcakk Handemehmet bende var diye biliyorum jimer yoğun bakım ünitesi hatta instagram hesabında jimern videoları bile var
Handemehmet GecesMom GecesMom ya küvez değildir belki tıbbi isimlerini bilmiyorum yeni doganlarla ilgili bi ünite makine bişey olabılır ama bu anlattgıım 1 aylık bir olay bebeğin kırkı yeni cıktı hatta 30 haftalık dogdu ve orada yapacaktı dogumunu sonra erken olunca apar topar baska hastaneye gitmek zorunda kaldılar
GecesMom Handemehmet başka bir sebeple gitmişlerdir diye düşünüyorum çünkü jimerdeki doktorların çoğu riski gebelik uzmanı yani erken doğabilecek bebekler için varlar ☺️ Benimde erken doğum riskim var tercih etme sebeplerimden biride erken doğum konusunda çok iyi doktorları ve hastane teşkilatı
Eymenata Irmakdkm jimer 350 lira fiyat berdi detayli icin Sonomar oneriyorum ben hem doktor cok iyi bakiyor hem fiyat daha uygun