Supriz_bebek68 Selam bende yeni öğrendim hamileliğimi son adetim 26ocaktı yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum
Sadesoda Çıkmadı ya kızlar karnimdan bakti, kan sonucu bekliyorum sekizde cikcakmis çokta zorlamamak lazımmış..
Supriz_bebek68 atiyeismail atiyeismail Hastaneye mi sağlık ocağına mı gittin canım ben daha hiç bi yere gitmedim de
atiyeismail Supriz_bebek68 ben iki kere test yaptım inanamadım ve acilde tahlil yaptırdım sonra öğrendim canım inşallah senin de bebişin olur
Supriz_bebek68 atiyeismail yok biz daha hastaneye gitmedik testten öğrendim sadece ne zaman gitsem bilemedim
mervealis63 atiyeismail malesf bn keseyi bile goremedim 😔 dktrada gitmicem morelim.bozuluyor 2 hfta snra gidicem ins. Gittgimde hem bebegi hmde kalp atisini gorurz
atiyeismail Supriz_bebek68 bebişin kesesini görünce için rahatlar en kısa zamanda tavsiye ederim bulantın var mı
_eylul09 Ezgievrenn ne kadar süre sonra enfeksiyonun çıktı acaba. Bugün bende de durduk yere idrar yollarım da sıkıntı oldu da . Dedim acaba olabilir mi ? Ya da başka bi belirtin var mıydı??
Ezgievrenn _eylul09 reglimin 4. Günü falan di. Olmamistim zaten. Karnim agriyor midem bulaniyordu. İdrar testi falan yaptilar. Enfeksiyon çıkmıştı
Supriz_bebek68 atiyeismail evet var ya hiçbişey yiyemiyorum patates haşlamasından başka kokulara karşı daha hassas oldum galiba sende mi öylesin